Παρασκευή 1 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας

Σήμερα το πρώτο «κλείσιμο» της τρίμηνης Εξόρμησης, Οκτώβρης - Νοέμβρης - Δεκέμβρης 2010

Από σήμερα και για τις επόμενες ενενήντα μέρες, τα μέλη, οι οπαδοί και οι φίλοι του ΚΚΕ, με το κουπόνι στο χέρι, δίνουν τη μάχη της τρίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που κήρυξε η ΚΕ του Κόμματος για τους μήνες Οκτώβρη, Νοέμβρη και Δεκέμβρη. Μια μάχη που συνδέεται άμεσα και θα δοθεί συνδυασμένα με αυτή για την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις επερχόμενες εκλογές. Αλλά και με τον καθημερινό, ασίγαστο αγώνα για την ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος, το θέριεμα της λαϊκής πάλης απέναντι στον ολοκληρωτικό πόλεμο που έχουν κηρύξει στους εργαζόμενους και στο λαό η πλουτοκρατία και τα κόμματά της.

Οπως κάθε χρόνο, οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες θα δώσουν πανηγυρικό χαρακτήρα στο σημερινό πρώτο κλείσιμο της Οικονομικής Εξόρμησης. Και έχουν κάθε λόγο να το κάνουν. Παρά τις δυσκολίες που γεννά η καπιταλιστική κρίση και η προσπάθεια της κυβέρνησης να τη διαχειριστεί αντιλαϊκά, προς όφελος της πλουτοκρατίας, χιλιάδες είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται την ανάγκη σ' αυτές τις δύσκολες συνθήκες να ενισχύσουν από το υστέρημά τους το ΚΚΕ, έστω και με ένα ευρώ. Να δώσουν δύναμη στο Κόμμα που στέκεται δίπλα τους στους αγώνες στο λιμάνι και στα εργοστάσια, στα μικρομάγαζα και στα χωράφια. Να ενισχύσουν και οικονομικά το Κόμμα που πρωτοστατεί στις γειτονιές και στους τόπους δουλειάς στην οργάνωση της αντεπίθεσης.

Οι νέες λαϊκές δυνάμεις που προσεγγίζουν το ΚΚΕ στους αγώνες, οι εργαζόμενοι που μαζικοποιούν τις γραμμές του ΠΑΜΕ και τις άλλες συσπειρώσεις, μέσα απ' τις οποίες δρουν οι κομμουνιστές, οι επιτυχημένες εκδηλώσεις του 36ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», με αποκορύφωμα τη λαϊκή γιορτή που στήθηκε πριν από μερικές βδομάδες στο Πάρκο Τρίτση στο Ιλιον, είναι στοιχεία ενθαρρυντικά που αναδεικνύουν τις δυνατότητες. Αυξάνουν ταυτόχρονα τις απαιτήσεις ο καθένας να ανταποκριθεί στο πλάνο του και να συμβάλει στη συνολική υπερκάλυψή του και στην άμιλλα μεταξύ των Οργανώσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ