Παρασκευή 1 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Καταδικάστε τους και με την ψήφο σας

«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνοι για το ρημαδιό», τόνισε η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μαρία Γαβαλά

Η Μαρία Γαβαλά
Η Μαρία Γαβαλά
Σε συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του δήμου Ελασσόνας, παρουσία πλήθους κόσμου, μίλησαν η Μαρία Γαβαλά, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Λάρισας και ο Δ. Αβρανάς, υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας.

Στην ομιλία της, η Μαρία Γαβαλά, μεταξύ των άλλων, τόνισε: «Για εγκατάλειψη της Ελασσόνας κάνουν λόγο και οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Αποφεύγουν, όμως, να πουν ποιος φταίει. Δεν ομολογούν ότι υπεύθυνη για το "ρημαδιό" είναι η πολιτική των κομμάτων που τους στηρίζουν.

Είναι η αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων που οδηγεί στη συρρίκνωση της αγροτικής παραγωγής και στο μαζικό ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Είναι η γενικότερη αντιλαϊκή πολιτική, που κόβει μισθούς και συντάξεις και φορολογεί άγρια το λαό, που φουντώνει την ανεργία, εμπορευματοποιεί την Παιδεία και την Υγεία, αφήνει τα χωριά έξω και μακριά από τα δημιουργήματα της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, αλλά και του ΛΑ.Ο.Σ. και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ δε σας λένε ότι αυτή την πολιτική πρεσβεύουν και υπηρετούν. Φοβούνται ότι, αν σας το πουν, δεν θα τους ψηφίσετε. Αυτό, ακριβώς, πρέπει να κάνετε. "Μαυρίστε τους" στην κάλπη»!

Και υπογράμμισε: «Αν υπερψηφιστούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, θα βγει ο Παπανδρέου και θα πει. "Ο λαός δικαίωσε την πολιτική μας". Αυτό το μήνυμα θέλετε να στείλετε;

Αν βγουν ενισχυμένοι οι υποψήφιοι της ΝΔ, θα βγει ο Σαμαράς και θα πει: "Ο λαός επέλεξε, πάλι, εμάς". Θα δώσετε τέτοιο συγχωροχάρτι στη ΝΔ;

Μην ακούτε τι σας λένε οι "πονηροί πολιτευτές" και οι "παμπόνηροι πολιτικάντηδες". Οι υποσχέσεις τους είναι ψεύτικες κι απατηλές. Αυτοί μέχρι και θάλασσα στη Ελασσόνα μπορεί να σας τάξουν!

Λένε ότι ενδιαφέρονται για τα λαϊκά προβλήματα. Ψέματα.

Λένε ότι "θα σηκώσουν μπαϊράκι" στο "γκουβέρνο". Ψέματα.

Λένε πως δεν θα επιτρέψουν την εκμετάλλευση του λιγνίτη. Ψέματα».

Και κατέληξε: «Μην τους πιστεύετε, μην τους ψηφίσετε! Εχετε άλλη επιλογή. Επιλέξτε τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στη Ελασσόνα και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ψηφίστε αγωνιστές του λαού που δεν πρόκειται, ποτέ και για τίποτα, να παρεκκλίνουν από το δρόμο της εξυπηρέτησης των λαϊκών συμφερόντων.

Θα είμαστε πάντα μαζί σας, στο σκληρό αγώνα για το ψωμί και για το δίκιο.

Σας καλούμε να συνταξιδέψουμε στο όνειρο μιας άλλης κοινωνίας, χωρίς ταξική εκμετάλλευση, μιας κοινωνίας της προκοπής και της ευημερίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ