Πέμπτη 7 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Και με την ψήφο σας βάλτε φραγμό στο ξεπούλημα της παραλίας

Η πρότασή μας είναι να γίνει Νοσοκομείο Παίδων στα Λιπάσματα, πάρκα, πράσινο, γήπεδα και θέατρα

Σε κοινή δράση καλεί τους κατοίκους όλης της ευρύτερης περιοχής η «Λαϊκή Συσπείρωση» Κερατσινίου - Δραπετσώνας, για να μη χαθεί η παραλία, με πρώτο βήμα την ενίσχυση του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΚΚΕ σε περιφέρεια και δήμο, ώστε να μπει φρένο στα επιχειρηματικά σχέδια που αποκλείουν το λαό από τη θάλασσα και την παραδίδουν στο μεγάλο κεφάλαιο.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του συνδυασμού σημειώνει πως «η επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού στον Πειραιά και οι "πανηγυρισμοί" που την ακολούθησαν επιβεβαίωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως το φιλέτο της παραλιακής ζώνης είναι έτοιμο να ξεπουληθεί στο μεγάλο κεφάλαιο.

Επιβεβαιώνεται η "Λαϊκή Συσπείρωση" και οι κομμουνιστές, που χρόνια προειδοποιούσαν το λαό για την παραπάνω εξέλιξη.

Κυβέρνηση - ΟΛΠ - COSCO ετοιμάζουν τη δημιουργία ναυτιλιακού κέντρου από τη μία (με μαρίνες, ξενοδοχεία κλπ. στην περιοχή των Λιπασμάτων) και χώρους αποθήκευσης των κοντέινερ από την άλλη (το κομμάτι που ανήκει στο Πέραμα), με σύνδεση με το Θριάσιο πεδίο για τη δημιουργία διαμετακομιστικού κέντρου.

Αποκαλύπτονται, τονίζεται στην ανακοίνωση, τα ψέματα των δημοτικών κινήσεων του Μελά (ΝΔ), του Χρυσού (ΠΑΣΟΚ) και του Τζανή (ΠΑΣΟΚ/ΣΥΝ). Γνωρίζουν τα σχέδια και τα κρύβουν από το λαό. Είναι υπέρ της παράδοσης της περιοχής στο κεφάλαιο, με το κάλπικο επιχείρημα να γίνουν θέσεις εργασίας, δηλαδή εργάτες με άθλιους μισθούς και χωρίς δικαιώματα, όπως είναι σήμερα δυστυχώς οι υπάλληλοι της COSCO. Λες και η πρόταση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για Νοσοκομείο Παίδων στα Λιπάσματα, πάρκα, πράσινο, γήπεδα και θέατρα δε θα έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας (γιατροί, νοσοκόμοι, φύλακες, εργάτες, συντηρητές κλπ.). Γι' αυτό το λόγο οι επιχειρηματίες στηρίζουν τις άλλες δημοτικές κινήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ (π.χ. ο γνωστός πρόεδρος του ΕΒΕΑ Μίχαλος ήταν στην προεκλογική συγκέντρωση του Χρυσού)».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ