Πέμπτη 7 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ
«Κάντε, τώρα, το βήμα μπροστά!»

Ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Λαρισαίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε μαζική και ενθουσιώδη συγκέντρωση του συνδυασμού

Ο Γ. Λαμπρούλης κατά τη χτεσινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου
Ο Γ. Λαμπρούλης κατά τη χτεσινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου
Μαζική και ενθουσιώδης ήταν η πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο της Λάρισας. Η αίθουσα του «Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου» γέμισε ασφυκτικά από Λαρισαίους, οι οποίοι με την παρουσία τους στην εκδήλωση έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Την αισιοδοξία του ότι οι συνδυασμοί της «Λαϊκής Συσπείρωσης» «θα πάνε καλά» μετέφερε και μετέδωσε με το χαιρετισμό του στη συγκέντρωση, ο Β. Μπούτας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας. «Το αισιόδοξο μήνυμα που σας μεταφέρω - είπε - δεν είναι λόγια, αλλά στηρίζεται στην πραγματικότητα που συναντώ στις καθημερινές μου επαφές και συζητήσεις με τον κόσμο σε όλη τη Θεσσαλία. Οι "θέσεις" μας "περπατάνε" στον απλό λαό. Αυτό, όμως, καθόλου δεν πρέπει να μας οδηγήσει στον εφησυχασμό και στην επανάπαυση, καθώς "ο δρόμος είναι μακρύς" και μπροστά μας θα βρούμε πολλές "κακοτοπιές" και μεγάλα εμπόδια, οπότε χρειάζεται να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο».

Στην ομιλία του ο Γιώργος Λαμπρούλης, υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», επισήμανε ότι «σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη λαϊκής αντεπίθεσης απέναντι στο μαύρο μέτωπο της κυβέρνησης, της ΕΕ και των κομμάτων της, του κεφαλαίου.

Είναι ανάγκη συγκρότησης κοινού μετώπου αγώνα και διεκδίκησης από τις κοινωνικές δυνάμεις που πλήττονται βάναυσα από τις πολιτικές του μνημονίου, από τις στρατηγικές της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, που επίκεντρό τους έχουν την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων και επιχειρήσεων.

Είναι ανάγκη οι εργατοϋπάλληλοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικρομεσαίοι αγρότες να διεκδικήσουν άλλο δρόμο ανάπτυξης, που σκοπό θα έχει την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Το πώς, από ποιον και σε ποιες συνθήκες μπορούν να ικανοποιηθούν αυτές οι ανάγκες, πρέπει να αποτελέσει κριτήριο ψήφου στις εκλογές στις 7 Νοέμβρη».

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε: «Εμείς είμαστε αυτοί που οργανώνουμε και συμμετέχουμε στους αγώνες, για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, μέσα και έξω απ' τα Δημοτικά Συμβούλια. Δεν είμαστε μόνο οι υποψήφιοι των ψηφοδελτίων. Είμαστε όλοι αυτοί που συναντιόμαστε στις απεργίες, στις συγκρούσεις στους χώρους δουλειάς ενάντια στις απολύσεις και την εργοδοτική τρομοκρατία, στα μπλόκα της αγροτιάς, στους αγώνες των γυναικών, της νεολαίας».

Και κατέληξε: «Είναι ευκαιρία όλα τα λαϊκά στρώματα που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και αισθάνονται για μια ακόμη μια φορά απογοητευμένοι και προδομένοι να κάνουν τώρα ένα βήμα μπρος. Ανεξάρτητα αν συμφωνούν σε όλα μαζί μας, αν έχουν επιφυλάξεις και ερωτήματα, να ενισχύσουν τη "Λαϊκή Συσπείρωση". Κι είναι σίγουρο ότι δε θα μετανιώσουν».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Σαρώστε την πολιτική που θυσιάζει τα δικαιώματά σας»(2023-10-06 00:00:00.0)
Συνεχίζουμε με τον λαό της Λάρισας τους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών!(2023-08-31 00:00:00.0)
Περιοδεία στα εμπορικά της Λάρισας(2018-12-28 00:00:00.0)
Ισχυρό ΚΚΕ για να είναι την επόμενη μέρα πιο ισχυρός ο λαός(2014-05-19 00:00:00.0)
Εγγύηση για τον κόσμο της δουλειάς η «Λαϊκή Συσπείρωση»(2010-11-04 00:00:00.0)
Μηνύματα αισιοδοξίας(2002-09-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ