Πέμπτη 4 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Εγγύηση για τον κόσμο της δουλειάς η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Σε συγκέντρωση στο Κερατσίνι μίλησαν ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης και ο Ηλίας Πατίδης

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μανουσογιαννάκης
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μανουσογιαννάκης
«Εγγύηση για το λαό και τα συμφέροντά του αποτελεί η ίδια η σύνθεση των ψηφοδελτίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που αποτελούνται από παλιούς και νέους αγωνιστές, από ανθρώπους της δουλειάς και του μόχθου που δε χρειάζονται μακιγιάζ και προβολείς για να φωτιστούν. Τα ροζιασμένα και μουντζουρωμένα χέρια τους ποτέ δεν άπλωσαν να κλέψουν τον κόπο του διπλανού τους, ήταν μαζί στις χαρές και στις λύπες. Εγγύηση είστε εσείς, όλοι εσείς που με τη συμμετοχή σας βοηθάτε, συμβάλλετε, όπως ο καθένας μπορεί, αλλά και μας ελέγχετε».

Αυτό τόνισε προχτές το βράδυ στη γεμάτη από κόσμο πλ. Λαού στο Κερατσίνι ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην περιοχή.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Ηλίας Πατίδης, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, ο οποίος αναφερόμενος στους εκβιασμούς της κυβέρνησης και του κεφαλαίου που λένε «ή μας ψηφίζετε ή χρεοκοπούμε» η απάντηση του λαού πρέπει να είναι μία: «Δεν είμαστε ούτε δειλοί, ούτε μοιρολάτρες, ούτε ζητιάνοι. Εμείς παράγουμε τον τεράστιο πλούτο και εμείς πρέπει να τον απολαύσουμε».

Ακολούθως, απαντώντας στο ερώτημα, τι θα προσφέρει το δυνάμωμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης», η εκλογή ενός δημάρχου και περιφερειάρχη κομμουνιστή, τόνισε σχετικά: «Με δυνατή "Λαϊκή Συσπείρωση", ακόμα και σε αυτό το κομμάτι του κρατικού μηχανισμού, θα δυναμώσει η ελπίδα, η αισιοδοξία, η πίστη στο δίκιο του λαού. Την επόμενη μέρα, ο λαός μας, θα βρίσκεται σε καλύτερες θέσεις, ώστε να αποκρούσει τη βαρβαρότητα που του ετοιμάζουν, έχοντας δώσει ένα αποφασιστικό χτύπημα στη μοιρολατρία, στην άποψη τού "δε γίνεται τίποτα"».


Από τη συγκέντρωση στο Κερατσίνι
Από τη συγκέντρωση στο Κερατσίνι

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Ηλίας Πατίδης
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Ηλίας Πατίδης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ