Πέμπτη 4 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Συζητήσεις και συγκεντρώσεις υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και βουλευτών του ΚΚΕ
ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ
Στην Αθήνα

-- Στις 9 το πρωί περιοδεία στο ηλεκτρονικό κέντρο της Εμπορικής Τράπεζας με την Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Βόρειου τομέα.

-- Στις 9 το πρωί περιοδεία στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

-- Στις 7 το πρωί συγκέντρωση εργαζομένων στη ΔΕΗ Ελευσίνας. Θα μιλήσει ο Λευτέρης Παπακωνσταντόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 6 το απόγευμα συγκέντρωση στο εκλογικό περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Παγκράτι (οδός Υμηττού). Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής.

-- Στις 6.30 το απόγευμα, περιοδεία στην περιοχή της Γούβας στα καφενεία και καταστήματα της πλατείας Πλυτά, με τον Μπάμπη Αγγουράκη, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτή.

Στην Κεντρική Μακεδονία

-- Στις 6.30 π.μ. περιοδεία στο Μηχανουργείο του Δήμου Θεσσαλονίκης με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 6.30 π.μ. περιοδεία στο εργοτάξιο ΔΕΣΕ με τον Νίκο Ζώκα, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

-- Στις 8.30 π.μ. περιοδεία στις υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στη Σίνδο με τον Θόδωρο Κυριακίδη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

-- Στις 11 π.μ. περιοδεία στην Πολεοδομία και στη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων με τον Νίκο Ζώκα, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στο Δημαρχείο με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στη Λαϊκή Υδραγωγείου στις Συκεές με τον Μπάμπη Βέλλη, υποψήφιο δήμαρχο Νεάπολης - Συκεών.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στα εμπορικά στην περιοχή της Παναγιάς Φανερωμένης με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 4.30 μ.μ. περιοδεία στον ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου με την Ελένη Κυγιάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο.

-- Στις 6 μ.μ. περιοδεία στα εμπορικά επί της Κασσάνδρου και της Α. Δημητρίου με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στα Κύμινα με τον Ανέστη Πετρίδη, υποψήφιο δήμαρχο Δέλτα, και τον Γιώργο Λεοντιάδη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

Στην Ελευσίνα

-- Στις 7 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων με ομιλητές τον Δήμο Κουμπούρη, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, και τον Μανώλη Βαρδαβάκη, υποψήφιο δήμαρχο Ελευσίνας.

Στη Ραφήνα

-- Στις 7 μ.μ., συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Αύρα», με ομιλητές τον Γιάννη Γκιόκα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, και τον Χρήστο Τσαλαπατάνη, υποψήφιο δήμαρχο Ραφήνας.

Στη Χίο

Στις 6 το απόγευμα συγκέντρωση στον Αγιο Γεώργιο Βροντάδου, με επικεφαλής τους Γιάννη Ζωφό, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Αιγαίου, και τον Μάρκο Σκούφαλο, υποψήφιο δήμαρχο Χίου.

Στην Κρήτη

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στη «Βασιλική του Αγίου Μάρκου» στο Ηράκλειο, με ομιλητές τον Στέλιο Ορφανό, υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης, και τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου.

ΑΥΡΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Στη Χίο

-- Στις 6 το απόγευμα συγκέντρωση στην Παραλία Λαγκάδας με επικεφαλής τους Γιάννη Ζωφό, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Αιγαίου, και τον Μάρκο Σκούφαλο, υποψήφιο δήμαρχο Χίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ