Πέμπτη 7 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Μήνυμα ότι ο λαός δε συμβιβάζεται

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ»

Στο κατάμεστο από εργαζόμενους, επαγγελματίες, επιστήμονες, νέους και συνταξιούχους, θεατράκι της οδού Χιλής η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της με υποψήφιο δήμαρχο το Δαμιανό Παπαδόπουλο.

Στην νέα διοικητική δομή «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» αναφέρθηκε το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟΘ Ζήσης Λυμπερίδης, σημειώνοντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μετατρέπεται μέσω του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» σε εργαλείο για το κεφάλαιο, αφού οι μεγαλοεπιχειρηματίες θα διεισδύσουν σε όλους τους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής δράσης, τόσο σε επίπεδο Περιφερειών όσο και σε επίπεδο Δήμων, με σκοπό τους βέβαια την κερδοφορία και σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων.

«Η ενίσχυση των συνδυασμών, που θα στηρίξει το ΚΚΕ αποτελεί μήνυμα αντίστασης και καταδίκης της βαθιά αντιλαϊκής πολιτικής, που προωθείται από την κυβέρνηση, την ΕΕ, το ΔΝΤ και τη στήριξη της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. Η ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα είναι το μήνυμα ότι ο λαός δεν τρομοκρατείται, δε συμβιβάζεται», τόνισε ο Ζήσης Λυμπερίδης.

«Οι εκλεγμένοι με τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" θα είναι το αυτί και το μάτι του λαού στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, πρόσθεσε. Θα οργανώνουν και θα στηρίζουν τους αγώνες του λαού στους τόπους δουλειάς, στους δήμους, στην περιφέρεια, στις φτωχογειτονιές και τα χωριά που μαραζώνουν.

Η ψήφος στις 7 Νοέμβρη θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ετοιμότητα του λαού να βάλει φρένο στην αντιλαϊκή επέλαση και να δημιουργήσει προϋποθέσεις αντεπίθεσης ή αν η κυβέρνηση θα καταφέρει να νομιμοποιήσει την αντιλαϊκή της πολιτική και να οξύνει με νέα μέτρα τον πόλεμο που κήρυξε στο λαό».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς, Δαμιανός Παπαδόπουλος, μίλησε επίσης για τα δεινά που θα φέρει ο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» στη λαϊκή οικογένεια αλλά και για τους αγώνες, τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στο λαό της Καλαμαριάς. Οπως ανέφερε, η πολιτική που ακολουθήθηκε τόσα χρόνια από τις διοικήσεις του δήμου, είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν χαρακτηρισμένοι χώροι για πράσινο, αθλητισμό και πολιτισμό. «Η παραλία της Καλαμαριάς με την πλέον αξιόλογη αισθητική και τοπογραφία και μοναδικό πνεύμονα πρασίνου θα χαθεί στο βωμό των σχεδίων της πλουτοκρατίας και των πολιτικών της εκπροσώπων, με τη συνενοχή της διοίκησης του δήμου Καλαμαριάς», σημείωσε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ