Σάββατο 9 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κατάπτυστη προπαγάνδα

Με τους πιο χυδαίους και προκλητικούς όρους της πιο φτηνής προπαγάνδας, με τη λογική «έτσι είναι επειδή έτσι... θέλουμε εμείς», επιλέγει η κυβέρνηση να απαντά στα μεγάλα λαϊκά προβλήματα που μαστίζουν τις λαϊκές οικογένειες.

Το κάνει και στο θέμα των ανατιμήσεων και ακρίβειας, σε μια βρώμικη προσπάθειά να δημιουργήσει εντυπώσεις και να αμβλύνει την αγανάκτηση των εργαζομένων, εξαιτίας της πολιτικής της. Της πολιτικής, που, προσηλωμένη στη σωτηρία και τη διαιώνιση των επιχειρηματικών κερδών και του κεφαλαίου, όχι μόνο προκαλεί τη δραματική μείωση των λαϊκών εισοδημάτων, αλλά ευνοεί και τις αλλεπάλληλες αυξήσεις σε είδη καθημερινής ανάγκης.

Χτες, μάλιστα, ο υφυπουργός Ρόβλιας, δε δίστασε να ισχυριστεί στη Βουλή ότι «η μεταβολή των τιμών χωρίς ΦΠΑ και εξαιρώντας τα αλκοολούχα ποτά το τελευταίο δεκάμηνο (Δεκέμβρης '09 - Σεπτέμβρης '10) είναι μικρότερη της μονάδας»!!

Ακουσον άκουσον! Χωρίς ΦΠΑ! Λες και όταν πάει κάποιος στο σούπερ μάρκετ, πληρώνει τα προϊόντα... χωρίς ΦΠΑ! Λες και όταν η κυβέρνηση αποφάσισε, δύο συνεχόμενες φορές, να βάλει φωτιά στο ΦΠΑ, δε θα επωμιζόμασταν εμείς τη νέα επιβάρυνση, αλλά θα την πλήρωνε ο κάθε Ρόβλιας από την τσέπη του. Ετσι, βρήκαν τώρα το κόλπο να υποστηρίζουν ότι σε πολλά προϊόντα υπάρχει μείωση των τιμών, ΑΝ δεν συνυπολογιστεί ο ΦΠΑ!!!

Εκεί έφτασαν!!! Να διασκεδάζουν την αγωνία και την απόγνωση των λαϊκών νοικοκυριών με χυδαίες αλχημείες, διαστρεβλώνοντας εντελώς την πραγματικότητα και εμπαίζοντας τους εργαζόμενους. Ενα μόνο τους χρειάζεται: Να πάρουν την κατάλληλη απάντησή στις 7 Νοέμβρη.

Η αγανάκτηση και το αδιέξοδο πρέπει να εκφραστεί με συγκεκριμένο τρόπο, με την ψήφο στους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με τη διεκδίκηση ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης, εκείνου που έχει στο επίκεντρό του τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού ενάντια στα συμφέροντα του κεφαλαίου και της πλουτοκρατίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ