Τετάρτη 13 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
Στην Αθήνα

Τετάρτη 13 Οκτώβρη

-- Ο Δημήτρης Σκόρδος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο Ανδρέας Καργόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στις 1.30 το πρωί θα περιοδεύσουν και θα συζητήσουν με τους εκπαιδευτικούς του 2ου ΕΠΑΛ Αθήνας (Κανταζηνού 2).

-- Ο Νίκος Λεός και ο Στέλιος Λάμπρου, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ο Βαγγέλης Βακάλης, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα, θα περιοδεύσουν στις 6.30 το πρωί, στη Διεύθυνση Οδοποιίας του Δήμου Αθηναίων (Αγίας Αννης και Σαλαμίνος).

-- Στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης στις 6 μμ θα γίνει περιοδεία από την Τασία Τσατσούλη, υποψήφια δήμαρχο Ηλιούπολης και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο. Στις 7 μ.μ. θα γίνει συγκέντρωση στον Πλάτανο.

-- Ο Αποστόλης Βλασίδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αθηνών, θα περιοδεύσει στις 9 το πρωί στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στη Λιοσίων. Στην περιοδεία θα συμμετέχει και ο Γιώργος Μαστραγγελής.

-- Η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Βορείου Τομέα Αθηνών και ο Φώτης Βαρδής, περιφερειακός σύμβουλος, θα περιοδεύσουν στις 10 το πρωί στο διοικητικό μέγαρο του ΟΤΕ.

-- Ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, θα μιλήσει στις 10 το πρωί στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

-- Ο Κώστας Μαρκέτης και η Βέττα Πανουτσάκου, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, θα περιοδεύσουν στις 10 το πρωί στον ΕΦΕΤ.

-- Ο Κώστας Λιαπάτης και Αθηνά Τσάμη, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, θα περιοδεύσουν στις 10 το πρωί στη Βιομηχανία «Κατσέλης».

-- Ο Θανάσης Κοτρώνης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στις 12 το πρωί θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο μετάλλου «ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ».

-- Ο Κώστας Μυτηλινιού, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στις 9.30 το πρωί θα περιοδεύσει στην «ΣΤΑΚΟΡ» και «ΕΛΜΑ».

-- Ο Αγγελος Βρεττός, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης, στις 10.30 το πρωί θα περιοδεύσει στο 2ο ΚΑΠΗ της περιοχής.

-- Ο Φάνης Λάφης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και ο Γιώργος Στεφάνου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, θα περιοδεύσουν στις 11 το πρωί στα καταστήματα της Κυψέλης.

-- Ο Ηλίας Σταμέλος, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής, θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ» στις 9 το πρωί, ενώ το απόγευμα στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία 200 Ηρώων στο Σκοπευτήριο.

-- Ο Παναγιώτης Πάλμος, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Φατσέα.

-- Ο Νίκος Παπαγεωργίου, υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, στις 10 το πρωί θα περιοδεύσει στους παιδικούς σταθμούς της περιοχής.

Στη Θεσσαλονίκη

-- Στις 5.45 π.μ., στο εργοτάξιο καθαριότητας στην Ολυμπιάδος με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 6.30 π.μ., στο εργοτάξιο του Δήμου Πολίχνης με την Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά.

-- Στις 6.40 π.μ., στο εργοτάξιο καθαριότητας του Δήμου Κορδελιού με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και τον Κώστα Γκουτζηγιάννη, υποψήφιο δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου.

-- Στις 7 π.μ., στον ΟΤΕ της Παπάφη με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7.30 π.μ., σε νηπιαγωγεία του Ευόσμου με τον Κώστα Γκουτζηγιάννη, υποψήφιο δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου.

-- Στις 9.20 π.μ., στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας με την Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά.

-- Στις 10 π.μ., στη Λαϊκή Αγορά της Επανομής με τη Ντίνα Μόραλη, υποψήφια δήμαρχο Θερμαϊκού.

-- Στις 10 π.μ., στο Χημείο του ΑΠΘ με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

-- Στις 10.30 π.μ., στα εμπορικά Λαμπράκη με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 11 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Νεάπολης με τον Μπάμπη Βέλλη, υποψήφιο δήμαρχο Νεάπολης - Συκεών.

-- Στις 12 μ., στους εργαζόμενους στο εργοστάσιο φυτοφαρμάκων ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ (ΒΙΠΕ Σίνδου) με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στη 1 μ.μ., στις εργαζόμενες στην καθαριότητα του ΑΠΘ με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

-- Στις 5 μ.μ., στο Δημόσιο ΙΕΚ Ευόσμου με τον Κώστα Γκουτζηγιάννη, υποψήφιο δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου.

-- Στις 6 μ.μ., συνάντηση με το σύλλογο γονέων της κοινότητας ΙΘΑΚΗ με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 6.30 μ.μ., στη αγορά της Πυλαίας με τον Οδυσσέα Μαάιτα, υποψήφιο δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Χαλάστρα, ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης θα παρευρεθεί στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Δήμου Δέλτα με τον Ανέστη Πετρίδη, υποψήφιο δήμαρχο Δέλτα.

Στερεά Ελλάδα

Ο Τάσος Χρονάς, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, θα μιλήσει σε σύσκεψη νέων στην Αίθουσα του Κέντρου Νεότητας (Οθωνος 13) του Δήμου Λαμιέων.

Στη Ρόδο

Η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, σήμερα παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Το απόγευμα θα περιοδεύσει στο Δήμο Αρχαγγέλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ