Πέμπτη 28 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Συγκεντρώσεις «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Σήμερα, Πέμπτη 28/10

Στην Αθήνα

-- Περιοδεία στην περιοχή Θεοτόκος του Καματερού και συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στη συμβολή των οδών Δόξης και Ναυαρίνου - θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής.

Στη Χαλκίδα

-- Το απόγευμα η Σοφία Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, θα περιοδεύσει στη Λίμνη και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις Ροβιές.

Αύριο, Παρασκευή 29/10

Στην Αθήνα

-- Στις 9:30 π.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών (πρώην ΚΕΠΥΟ) θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλη, βουλευτής.

-- Περιοδεία στην περιοχή της Παλατιανής στο Ιλιον και στις 7 μ.μ. συγκέντρωση σε καφενείο της περιοχής - θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής.

-- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στη πλατεία Ειρήνης Βαρνάβα με ομιλητές τον Νίκο Στεφανίδη, υποψήφιο δήμαρχο Μαραθώνα, τον Ηλία Σπύρο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και τον Ιπποκράτη Κοκκινόπουλο, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

Στη Χαλκίδα

-- Στις 8 μ.μ κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο «Στρογγυλό» της παραλίας της Χαλκίδας με ομιλητές τους Γιώργο Μαρίνο, υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και Βαγγέλη Σταματούκο, υποψήφιο δήμαρχο Χαλκίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ