Παρασκευή 5 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για να μη μας «τελειώσουν»

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Διονύσης Τσακνής με δηλώσεις τους στο Βόλο και την Καρδίτσα αντίστοιχα εκφράζουν τη στήριξή τους στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Ο Διονύσης Τσακνής
Ο Διονύσης Τσακνής
Η μαζικότητα και ο δυναμισμός των κεντρικών προεκλογικών συγκεντρώσεων που πραγματοποιήθηκαν, τις τελευταίες μέρες, στη Λάρισα, στο Βόλο, στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα, έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που διαφάνηκε από καιρό: Οτι η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα βγει από την κάλπη ενισχυμένη και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στους δήμους της περιοχής.

Χαρακτηριστική είναι η στήριξη στα ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που εκφράζουν δύο Θεσσαλοί καλλιτέχνες, πασίγνωστοι στο πανελλήνιο και πολύ αγαπητοί ιδιαίτερα στη νεολαία.

Ο Βολιώτης Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ανέβηκε στο βήμα της συγκέντρωσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στο Βόλο και είπε: «Στηρίζω τον φίλο μου, αγωνιστή υποψήφιο δήμαρχο Βόλου Αποστόλη Νάνο και τον Βαγγέλη Μπούτα των μπλόκων και καλώ τη νεολαία να "ξυπνήσει" γιατί αλλιώς θα μας τελειώσουν».

Με δήλωσή του επίσης σε τοπική εφημερίδα ο Διονύσης Τσακνής εκφράζει την υποστήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας Χρ. Τέγο και βεβαίως στον υποψήφιο περιφερειάρχη Βαγγέλη Μπούτα.


Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ