Παρασκευή 5 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αναστολή εκτελέσεως...

Με τη σήμανση «Επείγον» απ' τη Διεύθυνση Πωλήσεων της ΔΕΗ εστάλη στις 25 Οκτώβρη και με αποδέκτες τους κλάδους πωλήσεων έγγραφο στο οποίο αναφέρεται: «Περίληψη: Λήψη μέτρων για την ομαλή διεξαγωγή των Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών της 7ης και 14ης Νοεμβρίου 2010. Σχετικά: Σχετικά με τ' αναφερόμενα στην περίληψη σας γνωστοποιούμε ότι αναστέλλονται, λόγω των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών της 7ης και 14ης Νοεμβρίου, οι αποκοπές λόγω χρέους από 1.11.2010 έως και 15.11.2010»!!!

Δηλαδή, για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη, οπότε και ο λαός καλείται στην κάλπη, η ΔΕΗ αποφάσισε να αναστείλει τις διακοπές ρεύματος στα εργατικά - λαϊκά νοικοκυριά που αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους, έχοντας κυριολεκτικά μείνει «πανί με πανί» απ' την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Μια πολιτική που μειώνει μισθούς και συντάξεις, αφαιμάσσει περαιτέρω το ισχνό λαϊκό εισόδημα με επιβολή φόρων, εκτινάσσει την ακρίβεια και την ανεργία, αυξάνει τα τιμολόγια και της ΔΕΗ κλπ., καθιστώντας ακόμα και το ηλεκτρικό ρεύμα πολυτέλεια για όλο και περισσότερους ανθρώπους του μόχθου. Μια ιδέα για το ότι αυτοί πρέπει να είναι πολλοί δίνει και η επείγουσα εντολή της ΔΕΗ...

Την οργή και τη δυσαρέσκεια του λαού απ' τις συνέπειες αυτής της πολιτικής προσπαθούν να την εξαγοράσουν με αναστολή για ένα δεκαπενθήμερο της διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Η λυπητερή μπορεί να περιμένει. Προέχει η υφαρπαγή της ψήφου. Ο λαός, όμως, έχει την ευκαιρία μέσα σ' αυτό το δεκαπενθήμερο να στείλει πρώτος τη «λυπητερή» στο ΠΑΣΟΚ, στη ΝΔ και στους συνοδοιπόρους τους. «Μαύρο» την Κυριακή. «Λαϊκή Συσπείρωση» παντού. Για να μη δοκιμάσουν τα φτωχά λαϊκά στρώματα εξαιρετικά οδυνηρές εκπλήξεις την επόμενη μέρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ