Παρασκευή 5 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΚΡΗΤΗ
Να κοπεί ο ομφάλιος λώρος με τα κόμματα της πλουτοκρατίας

Στο Ηράκλειο μίλησαν χτες ο Στέλιος Ορφανός και ο Μανώλης Συντυχάκης

Ο Μανώλης Συντυχάκης
Ο Μανώλης Συντυχάκης
Ολοκληρώθηκαν χτες το βράδυ στο Ηράκλειο οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε όλους τους Νομούς της Κρήτης με βασικό στοιχείο τη μαζική συμμετοχή εργαζομένων και άλλων λαϊκών στρωμάτων, καθώς και της νεολαίας που με τον ενθουσιασμό και τον παλμό της έκανε κάθε φορά ξεχωριστή την παρουσία της.

Κεντρικοί ομιλητές στη συγκέντρωση που έγινε στην «Βασιλική του Αγίου Μάρκου» στο Ηράκλειο ήταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στέλιος Ορφανός και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μανώλης Συντυχάκης.

Ο Στέλιος Ορφανός στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» και το ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί και θέλει να οργανώσει τους εργαζόμενους, αναφέροντας χαρακτηριστικά «όσοι εκλεγούν θα συνδέσουν αδιάρρηκτα τη δράση τους με το Πανεργατικό Μέτωπο, την Παναγροτική Συσπείρωση, την Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση των Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, τους συλλόγους της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας. Θα έχουν απέναντί τους Δήμους και τις περιφέρειες που εκτός των άλλων υπηρεσιών στο κεφάλαιο, θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν, να αποδιοργανώσουν, να αποπροσανατολίσουν ή να ενσωματώσουν το μαζικό λαϊκό κίνημα». Γι' αυτό το λόγο, όπως υπογράμμισε το μήνυμα των εκλογών την Κυριακή πρέπει να είναι καθαρό και δυνατό.

Ο Στέλιος Ορφανός
Ο Στέλιος Ορφανός
«ΜΑΥΡΟ στους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ, ποτέ ξανά πίσω στη ΝΔ, ΝΑΙ στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, στα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Ψήφο στη "Λαϊκή Συσπείρωση". Παντού σε Δήμους και περιφέρειες. Και στον 1ο και στο 2ο γύρο.

Ανεβαίνοντας στο βήμα της συγκέντρωσης ο Μανώλης Συντυχάκης κάλεσε τον ηρακλειώτικο λαό με την ψήφο του την ερχόμενη Κυριακή να μετατρέψει την πόλη του σε πόλη συσπείρωσης και αγώνα. Σε πόλο αντίστασης, ανασύνταξης και αντεπίθεσης του λαϊκού κινήματος. Κάλεσε ιδιαίτερα τη νέα γενιά να κόψει τον ομφάλιο λώρο με τα κόμματα που υπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Τα κόμματα που δεν θα διστάσουν να συνεργαστούν μετά τις εκλογές για να πάρουν από κοινού μέτρα σε βάρος του λαού.

«Ο ηρακλειώτικος λαός χρειάζεται να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, τόνισε, τόσο στο δήμο Ηρακλείου όσο και στην περιφέρεια Κρήτης.

Να αναδείξει τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - σε δήμους και περιφέρειες - σε ισχυρό οργανωτή του πολέμου ενάντια στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ