Τρίτη 4 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
«Κράτος εν κράτει» η VIRGIN MEGASTORE

Η διοίκηση της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις  για το ωράριο

 

Στα παλαιότερα των υποδημάτων της γράφει τις δικαστικές αποφάσεις η διοίκηση του καταστήματος VIRGIN στη Θεσσαλονίκη και καταστρατηγώντας κάθε νόμο λειτουργεί Κυριακές και αργίες. Μάλιστα την ημέρα των Χριστουγέννων το κατάστημα VIRGIN MEGASTORE λειτούργησε μέχρι τα μεσάνυχτα, στηριζόμενο στην ειδική απόφαση που έχει εκδώσει ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη απόφαση κρίθηκε παράνομη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου είχε προσφύγει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Τα παραπάνω καταγγέλλουν μέλη της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης και παράλληλα αναφέρουν πως σύμφωνα με διαμαρτυρίες των εργαζομένων στο κατάστημα, η διοίκηση προτίθετο να το λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο και τις ίδιες ώρες και την Πρωτοχρονιά.

Να σημειωθεί ότι ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Κ. Παπαδόπουλος είχε εκδώσει απόφαση για κατ' εξαίρεση λειτουργία του εν λόγω καταστήματος σε εφταήμερη βάση μέχρι τα μεσάνυχτα. Ενάντια στην απόφαση του νομάρχη είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και το δικαστήριο με απόφασή του στις 20 Δεκέμβρη είχε χαρακτηρίσει παράνομη την απόφαση της Νομαρχίας.

Κανείς όμως δεν ενδιαφέρεται για την εφαρμογή της απόφασης. Ούτε η Αστυνομία, ούτε η Νομαρχία, ούτε άλλη δημόσια υπηρεσία. Ετσι το κατάστημα εξακολουθεί να λειτουργεί τις Κυριακές και τις γιορτές μέχρι τα μεσάνυχτα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ