Τρίτη 7 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Παρέμβαση για επανασύνδεση ρεύματος σε άνεργη

Στιγμιότυπο από την χτεσινή παρέμβαση
Στιγμιότυπο από την χτεσινή παρέμβαση
Μαζική παρέμβαση πραγματοποίησε χτες η Ομοσπονδία Εργαζομένων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος (ΟΕΚΙΔΕ) και το Συνδικάτο της Αττικής, στη ΔΕΗ της Ν. Ιωνίας, απαιτώντας την άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε άνεργη του κλάδου. Μαζί ήταν και εκλεγμένοι και εκπρόσωποι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» της Ν. Ιωνίας.

Η άνεργη, δούλευε σε βιοτεχνία ρούχων στην περιοχή της Ν. Ιωνίας και απολύθηκε πέρσι, στις 15 Δεκέμβρη. Εξαιτίας της αδυναμίας της να αποπληρώσει τη ηλεκτρικό ρεύμα, το συνολικό ποσό έφτασε 636 ευρώ και η επιχείρηση της έκοψε το ρεύμα. Στη χτεσινή παράσταση τα στελέχη της Ομοσπονδίας απαίτησαν την άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ για το ποσό ζήτησε να γίνει διακανονισμός, το οποίο, όμως, θα αρχίσει να αποπληρώνει από τη στιγμή που θα βρει δουλειά και όχι στο διάστημα της ανεργίας της.

Ο Βασίλης Σταμούλης, πρόεδρος της ΟΕΚΙΔΕ, σημείωσε πως «τα ταξικά συνδικάτα συνδικάτα, το ΠΑΜΕ, δε θα επιτρέψει την εξαθλίωση των εργαζομένων. Καλούμε όλους τους ανέργους να συσπειρωθούν στα ταξικά συνδικάτα, να απαιτήσουμε να μη κόβεται νερό, ΔΕΗ, ΟΤΕ σε ανέργους, να απαιτήσουμε ουσιαστικά μέτρα προστασίας, για την ανακούφιση των ανέργων και των οικογενειών τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ