Σάββατο 30 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
16ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
Να ενισχύσουμε τη συνεργασία σ' όλους τους τομείς

Από το Σοσιαλιστικό Κόμμα Εργατών της Ρουμανίας κατατέθηκε στο 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ το παρακάτω χαιρετιστήριο μήνυμα:

«Προς το 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να απευθύνουμε τους θερμούς μας χαιρετισμούς και να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στις εργασίες του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, από το Εργατικό Σοσιαλιστικό Κόμμα της Ρουμανίας, ένα κόμμα της αυθεντικής ρουμανικής Αριστεράς, που αγωνίζεται για μια πλατιά συνεργασία ανάμεσα στις χώρες και τους λαούς μας.

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα Εργατών παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνεχή δράση του ΚΚΕ για τη δημοκρατική εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας, ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τον ελληνικό λαό.

Θέλουμε να ενισχύσουμε μελλοντικά την ανταλλαγή ιδεών και τη συνεργασία σ' όλους τους τομείς δραστηριότητας (δράσης), για το όφελος και την πρόοδο των λαών μας, για ειρήνη και φιλία τόσο στην περιοχή των Βαλκανίων όσο και σ' όλον τον κόσμο.

Επωφελούμαστε από την ευκαιρία αυτή άλλη μια φορά για να σας απευθύνουμε χαιρετισμό και να ευχηθούμε κάθε επιτυχία, για να εκφράσουμε την πεποίθησή μας ότι οι αδελφικοί μας δεσμοί θα αναπτυχθούν με επιτυχία προς το αμοιβαίο όφελος των χωρών και των λαών μας.

Επικεφαλής

Jon Sasu».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ