Σάββατο 12 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΠΕΡΓΙΑ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»
Κάλεσμα έντασης του αγώνα

Στα συμπεράσματα από τις δύο 48ωρες απεργίες στον Ομιλο Ιντρακόμ και την ανάγκη έντασης και συντονισμού του αγώνα με τους άλλους εργαζόμενους, αναφέρεται ανακοίνωση των ταξικών δυνάμεων, της συνδικαλιστικής παράταξης «Αγωνιστική Εργατοϋπαλληλική Ενότητα» στο επιχειρησιακό σωματείο. Υπενθυμίζεται ότι η εργοδοσία προχωρά σε μείωση του προσωπικού κατά 100 άτομα και μείωση των μισθών μέσω ατομικών συμβάσεων εργασίας.

Η «Αγωνιστική Εργατοϋπαλληλική Ενότητα» σημειώνει ότι η επιτυχία των απεργιών «κάνει φανερό ότι δεν υπάρχει συναίνεση από τη δική μας πλευρά στις απολύσεις και στις μειώσεις μισθών». Καταγγέλλει τη στάση της ΠΑΣΚΕ (έχει τη σχετική πλειοψηφία) η οποία έπαιξε υπονομευτικό ρόλο στη δεύτερη 48ωρη, καθώς από τα έξι μέλη της στο ΔΣ του Σωματείου μόνο το ένα ήταν παρών στην απεργιακή μάχη. Και τονίζει ότι χρεοκόπησε η λογική της «Γένοβα» που ισχυριζόταν ότι δεν μπορούν να γίνουν αγώνες χωρίς την ΠΑΣΚΕ.

Οι ταξικές δυνάμεις καλούν τους εργαζόμενους να κάνουν συνελεύσεις τμημάτων και να αρνηθούν να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις. Υπογραμμίζουν την ανάγκη οργάνωσης του ενιαίου ταξικού αγώνα σε επίπεδο κλάδου με το Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών Αττικής (ΣΕΤΗΠ) και καλούν σε μαζική συμμετοχή στην απεργία και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 23 Φλεβάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ