Τρίτη 15 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΤΡΑ
«ΓΣΕΕ-ΣΕΒ χέρι χέρι»

Δρώμενο της ΚΝΕ στην Πάτρα στο πλαίσιο της καμπάνιας για την οργάνωση της εργαζόμενης νεολαίας

Εναν πρωτότυπο τρόπο επιστράτευσαν τα μέλη της ΚΝΕ στην Πάτρα για να καταγγείλουν την σύμπλευση ΓΣΕΕ και ΣΕΒ, σε εξόρμηση που έκαναν το Σάββατο, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την οργάνωση των νέων εργαζόμενων.

Μέλη της ΚΝΕ πραγματοποίησαν δρώμενο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και σε μεγάλα εμπορικά καταστήματα με θέμα την κοινή πλεύση ΓΣΕΕ και ΣΕΒ στο τσάκισμα μισθών, συντάξεων, εργατικών δικαιωμάτων. Ο «βιομήχανος» καλούσε τους εργαζόμενους να του χαρίσουν έναν ακόμη μισθό για να σώσει τα κέρδη του και τα κότερά του ενώ από δίπλα ο «εργατοπροδότης της ΓΣΣΕ» σιγόνταρε ότι δεν είναι καιρός για απεργίες και κινητοποιήσεις, τώρα είναι ώρα να βάλουν όλοι πλάτη-να δώσουμε μισθούς για να σωθεί η χώρα...

Οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν με χιούμορ στο δρώμενο της ΚΝΕ δείχνοντας άδειες τσέπες και πορτοφόλια ενώ οι μικρομαγαζάτορες τους απλήρωτους λογαριασμούς, δηλώνοντας ότι ήταν τα μόνα που είχαν να χαρίσουν! Η ΚΝΕ κάλεσε τους εργαζόμενους να δώσουν την καλύτερη απάντηση με την επιτυχία της απεργίας στις 23 Φλεβάρη και τη μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ