Τρίτη 1 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αναξιόπιστοι

Εχουν καταστεί πλήρως αναξιόπιστοι, καθώς έχουν συλληφθεί, ουκ ολίγες φορές, να ψεύδονται συνειδητά. Για τους κυβερνητικούς παράγοντες ο λόγος.

Χτες συναντήθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου με εκπροσώπους των ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ), όπου και τους...διαβεβαίωσε ότι δε θα υπάρξει καμία περικοπή των επιδομάτων που λαμβάνουν.

Αυτά χτες. Την προηγούμενη Πέμπτη δόθηκε στη δημοσιότητα το επικαιροποιημένο μνημόνιο συνεννόησης, όπου ρητά αναφέρεται ότι η κυβέρνηση δεσμεύεται να επαναξιολογήσει όλα τα κοινωνικά επιδόματα, τα οποία θα πρέπει να χορηγούνται με εισοδηματικά κριτήρια. Και όταν στο μνημόνιο γίνεται αναφορά σε όλα τα κοινωνικά επιδόματα, φυσικά σ' αυτά περιλαμβάνονται και τα επιδόματα προς τα ΑμεΑ.

Καμία πίστη στις κυβερνητικές διακηρύξεις προς διάφορες κοινωνικές ομάδες, ότι, ναι μεν η σφαγή θα γίνει, αλλά εσάς θα σας αφήσουμε απέξω... Πρόκειται για δόλιες εξαγγελίες, με στόχο τη διάσπαση της ενότητας ενός αναπτυσσόμενου κινήματος. Πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους, ότι από τη λαίλαπα που έχουν εξαπολύσει κυβέρνηση - τρόικα - χρηματιστική ολιγαρχία, κανείς δεν πρόκειται να γλιτώσει. `Η θα υποταχθούμε στο μοιραίο και στο μαύρο μέτωπο που συγκροτούν οι πιο αντιδραστικές δυνάμεις στην Ελλάδα και διεθνώς, ή ο ενωμένος και αποφασισμένος λαός θα καταγάγει περιφανή νίκη κατά των δυνάμεων της πιο μαύρης αντίδρασης, που απειλούν τα λαϊκά συμφέροντα ως τη ρίζα τους. Για να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος που οδηγεί σε άλλες πολιτείες και άλλες κοινωνίες...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ