Πέμπτη 24 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας υποδέχονται την υπουργό

Σήμερα στις 9 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Αγωνιστική υποδοχή στην υπουργό Εργασίας Λ. Κατσέλη, ετοιμάζει σήμερα η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ. Στις 9 το πρωί οργανώνει συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου είναι προγραμματισμένη να γίνει επίσκεψη της υπουργού. Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση και να δώσουν αγωνιστική απάντηση στην υπουργό της κυβέρνησης των μονοπωλίων.

Με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Η υπουργός "Εργασίας" της κυβέρνησης των μονοπωλίων ετοιμάζεται να επισκεφθεί το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Σκοπεύει και πάλι να δικαιολογήσει το άγριο κυνηγητό των εργαζομένων, των ανέργων, των απλήρωτων εργατών, των συνταξιούχων, των νέων. Σκοπεύει να πλασάρει για μια ακόμα φορά προγράμματα κοροϊδίας των ανέργων και επιδότησης των εργοδοτών (Τοπικά Προγράμματα Απασχόλησης, Κοινωνική Εργασία κλπ.).

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν, αλλά μόνο να χάσουν από την κοροϊδία της υπουργού. Είναι υπουργός της εργοδοσίας, της τρόικας, των μονοπωλιακών συμφερόντων που αφού χαριεντίστηκαν με τον Καντάφι, τώρα βομβαρδίζουν το λαό της Λιβύης.

Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους απλήρωτους, τις γυναίκες, τους νέους να ξεσηκωθούν, να αντιδράσουν, να απαντήσουν αυτοπροσώπως στην υπουργό της εργοδοσίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ