Τετάρτη 30 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τις διεθνείς εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ

Πλήθος εκδηλώσεων - συζητήσεων, με θέμα τις διεθνείς εξελίξεις, τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, την καπιταλιστική κρίση και τις θέσεις του ΚΚΕ, διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις στην Αθήνα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 8 μ.μ., στο Δημαρχείο Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους), θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Κάτω Αιγάλεω (Αλατσάτων & Λευκάδας), θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

  • Αύριο, Πέμπτη 31 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ. στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου 1), θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Την Παρασκευή 1 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ. στο Στέκι Εργαζομένων Κολωνού (Αργους 54), θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων - Κυψέλης (Πατησίων 252), θα μιλήσει ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

  • Τη Δευτέρα 4 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ. στο Ανω Ιλιον, στο Συνδικάτο Οικοδόμων (οδός Μενελάου & Χρυσηίδος), θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ