Πέμπτη 7 Απρίλη 2011 - Κυριακή 10 Απρίλη 2011 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΕΒΕ
«Μπλόκο» σε διακοπή ρεύματος

Η άμεση παρέμβαση μελών της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ) απέτρεψε χτες το πρωί τη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο μαγαζί μικρού επαγγελματία στο Παγκράτι. Ακολούθησε διαμαρτυρία της ΠΑΣΕΒΕ στην αρμόδια διεύθυνση της ΔΕΗ στην περιοχή, με συνέπεια να «παγώσει» η διαδικασία διακοπής της παροχής.

Ο επαγγελματίας είχε ζητήσει από τη ΔΕΗ να γίνει διακανονισμός με μικρή προκαταβολή, για συνολικό χρέος 1.450 ευρώ. Ωστόσο η ΔΕΗ, παρά τις κυβερνητικές φραστικές «κορόνες» υπέρ των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, απαίτησε ως προκαταβολή το ...80% του ποσού!

Μετά την παρέμβαση της ΠΑΣΕΒΕ, κατατέθηκε νέα αίτηση για το διακανονισμό, την οποία και θα εξετάσει η αρμόδια διεύθυνση, ενώ μέχρι τότε δε θα γίνει η διακοπή της παροχής. Στο μεταξύ η ΠΑΣΕΒΕ βρίσκεται σε επιφυλακή, καθώς είναι πλέον φανερό ότι μόνο με έμπρακτες παρεμβάσεις είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν τέτοιου είδους προβλήματα, που όσο θα δυναμώνει το κίνημα, τόσο πιο αποτελεσματικές θα μπορούν να είναι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ