Πέμπτη 14 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΥΓΕΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Καμία αναμονή, καμία ανοχή στη βάρβαρη πολιτική

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ

Σε χτεσινή του ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

«Η πολιτική της κυβέρνησης βάζει σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των ασθενών, αφού οδηγεί στην αναστολή της λειτουργίας του ενός δημόσιου νοσοκομείου μετά το άλλο, λόγω έλλειψης φαρμάκων, υγειονομικού, χειρουργικού και ορθοπαιδικού υλικού. Μετά το "Αρεταίειο" και το "Αιγινήτειο" σειρά πήρε σήμερα το "Αλεξάνδρα" και έπεται συνέχεια.

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που επικαλείται η κυβέρνηση για την καθυστέρηση της χρηματοδότησης είναι το πρόσχημα για τη στάση πληρωμών προς τις δημόσιες μονάδες Υγείας και τη στάση παροχών προς τους ασθενείς, φορτώνοντας τα βάρη της υγείας στους ίδιους τους εργαζόμενους.

Καθημερινά τα πράγματα χειροτερεύουν. Καμία αναμονή, καμία ανοχή δεν πρέπει να δείξουν οι εργαζόμενοι σ' αυτή την πολιτική.

Το ΚΚΕ καλεί τώρα τους εργατοϋπάλληλους, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους φτωχούς αγρότες, τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων και τους υγειονομικούς σε ένταση των αγώνων για άμεση και πλήρη χρηματοδότηση των δημόσιων νοσοκομείων από τον κρατικό προϋπολογισμό. Για δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ