Πέμπτη 14 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΖΙΝΟΥ ΠΑΡΝΗΘΑΣ
Σήμερα ξεκινά η 4ήμερη απεργία

Συγκέντρωση σήμερα στη 1 μ.μ. στα γραφεία της εταιρείας

Με αιτήματα αιχμής την ανάκληση όλων των απολύσεων, πλήρη και σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα για όλους, την υπογραφή ικανοποιητικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το 2011, κλπ., οι εργαζόμενοι στο Καζίνο - Ξενοδοχείο και Τελεφερίκ Πάρνηθας ξεκινούν σήμερα την 4ήμερη απεργία τους μέχρι και την Κυριακή 17 του Απρίλη.

Σήμερα, πρώτη μέρα της απεργίας το σωματείο καλεί σε συγκέντρωση, στη 1 το μεσημέρι, στα γραφεία της εταιρείας (Αγ. Κωνσταντίνου 49, Μαρούσι). Αύριο, Παρασκευή, δεύτερη μέρα της απεργίας οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 11.30 το πρωί στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών. Παράλληλα όλες τις μέρες της απεργίας οι εργαζόμενοι θα συγκεντρώνονται στις 4 το απόγευμα στο Παλιό Πάρκινγκ (Ζυγός) για την περιφρούρηση της απεργίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι η εργοδοσία όχι μόνο αρνείται να υπογράψει ικανοποιητική ΣΣΕ με βάση τις προτάσεις του σωματείου, αλλά έχει προχωρήσει σε 17 απολύσεις από τον περασμένο Φλεβάρη, ενώ ταυτόχρονα έχει επιβάλει την εκ περιτροπής απασχόληση σε συγκεκριμένα τμήματα της επιχείρησης.

Το σωματείο των εργαζομένων σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι «εάν τώρα κάνουμε έστω και ένα βήμα πίσω θα ανοίξει και άλλο η όρεξη της εργοδοσίας, θα απαιτήσουν ακόμα περισσότερα και ο κατήφορος δεν θα έχει τελειωμό. Δεν τρομοκρατούμαστε ούτε εκβιαζόμαστε. Δύναμή μας είναι η αλληλεγγύη μας, όπλο μας η ενότητα της τάξης μας. Νόμος είναι το δίκιο μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ