Παρασκευή 22 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδήλωση της ΚΝΕ για νέα ζευγάρια και νέες γυναίκες

Την Παρασκευή 29 Απρίλη, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης

Εκδήλωση για τα προβλήματα και τις σύγχρονες ανάγκες των νέων ζευγαριών διοργανώνει η ΚΝΕ την Παρασκευή 29 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Μπουμπουλίνας και Αθανασίου Διάκου), με ομιλήτρια τη Βιβή Δάγκα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει θεατρικό δρώμενο, ενώ θα υπάρχουν στο χώρο δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά.

Η επίθεση του κεφαλαίου πλήττει ιδιαίτερα τη νεολαία και τις γυναίκες και μετατρέπει το νέο ξεκίνημα των ζευγαριών για τη δημιουργία της δικής τους οικογένειας σε δρόμο μετ' εμποδίων. Η ανεργία, ο σύγχρονος εργασιακός μεσαίωνας, η μετατροπή της Παιδείας, της Υγείας και της Πρόνοιας σε εμπορεύματα, οδηγούν μπροστά σε νέα αδιέξοδα την προσπάθεια των ζευγαριών να σχεδιάσουν το μέλλον.

Κόντρα στην πολιτική που πολλαπλασιάζει τα εμπόδια και τις δυσκολίες, η ΚΝΕ καλεί τα νέα ζευγάρια να οργανωθούν και να παλέψουν στο πλευρό του ΚΚΕ, για την ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου, για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία, για την κοινωνία που θα παράγει με άξονα την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι τα κέρδη των μονοπωλίων, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ