Σάββατο 11 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ όχι ο καπιταλισμός

ΚΚΕ: Απ' άκρη σε άκρη πρέπει να ακουστεί σε όλη τη χώρα ότι δε δέχεται ο λαός να πληρώνει για την κρίση και το χρέος. Να αξιοποιήσει δοκιμασμένα όπλα, να συσπειρωθεί γύρω από το ταξικό κίνημα, να γίνει το πιο ισχυρό αντίπαλο δέος απέναντι σε κυβέρνηση - τρόικα - μονοπώλια

  • Αποφασισμένη η κυβέρνηση να περάσει διά πυρός και σιδήρου τα νέα μέτρα - κόλαση για το λαό, για να σωθούν οι μεγαλοεπιχειρηματίες, όπως επιδιώκουν, επίσης, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. και τα άλλα κόμματα του συστήματος.
  • Κάθε εργασιακός χώρος, κλάδος και συνοικία πρέπει να μετατραπεί σε κέντρο αγωνιστικής συσπείρωσης, αλληλεγγύης και αντεπίθεσης. Μάχες παντού, για να μην περάσουν τα μέτρα, μάχη παντού κατά των κομμάτων και της κυριαρχίας του κεφαλαίου, του στηρίγματός του, της ΕΕ.
  • Η πανεργατική, παλλαϊκή συμμετοχή στην απεργία, που καλεί το ΠΑΜΕ, στις 15 Ιούνη, πρέπει να σημάνει την αρχή μιας νέας ταξικής και πολιτικής αντεπίθεσης, κλιμάκωσης για τη ριζική αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων.
  • Ο λαός να χρησιμοποιήσει τη δύναμή του. Λαϊκή συμμαχία, για τη Λαϊκή Εξουσία, με αποδέσμευση από την ΕΕ, για Λαϊκή Οικονομία. Να στηριχτεί στο ΚΚΕ, στην εμπειρία του, στη μαχητικότητα, στη σταθερότητά του.

ΣΕΛ.  6  -  7,   10

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ