Σάββατο 9 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Συλλόγων της ΟΓΕ
  • Η Ομάδα Γυναικών Μεγάρων της ΟΓΕ πραγματοποιεί εκδήλωση την Κυριακή 10/7 και ώρα 20.30 στην πλατεία Λυτάρα, με θέμα: «Ναρκωτικά: Ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες, προβολή βίντεο και συναυλία με τοπικά μαθητικά συγκροτήματα.
  • Ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Εξελίξεις στο χώρο της Υγείας: τι προωθεί η κυβέρνηση - τι συμφέρει το λαό», τη Δευτέρα 11/7, στις 19.00 και ομιλήτρια τη Μαριάνθη Αλειφεροπούλου - Χαλβατζή, μέλος του προεδρείου της ΟΓΕ. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου, Αραπάκη 69, 2ος όροφος (είσοδος από στοά Καραντηνού).
  • Η ομάδα Γυναικών Νάουσας της ΟΓΕ διοργανώνει μουσικό αφιέρωμα στο εργατικό - κοινωνικό τραγούδι, την Πέμπτη 14 Ιούλη στις 9 το βράδυ, στο πλακόστρωτο του πάρκου της Νάουσας. Η ΟΓΕ καλεί τις γυναίκες να μη χάνουν το κουράγιο τους. Να ενώσουν τη φωνή τους με το ταξικό εργατικό λαϊκό κίνημα ενάντια στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα. Να συμμετέχουν μαζικά στην εκδήλωση που στέλνει μήνυμα ανυπακοής μέσα από τραγούδια που αντανακλούν τους ταξικούς αγώνες, την κοινωνική αδικία και τις άθλιες συνθήκες ζωής και εργασίας. Τραγούδια που εκφράζουν την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή και καλούν σε πάλη και ανατροπή. Τραγούδια που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάταση του λαού μας, μια ανάταση που σήμερα, που πολλαπλασιάζονται οι εκβιασμοί και οι απειλές είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ