Σάββατο 9 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΜΑΣ - ΟΓΕ
Συλλαλητήρια για το δικαίωμα σε Υγεία - Πρόνοια

Με συλλαλητήρια σε πόλεις όλης της χώρας στις 20 του Ιούλη οι ταξικές δυνάμεις στο εργατικό κίνημα, οι επαγγελματοβιοτέχνες, οι αγρότες, οι σπουδαστές, οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων οργανώνουν την αντίστασή τους στην αντιλαϊκή πολιτική στην Υγεία, διεκδικώντας το δικαίωμα του λαού σε σύγχρονες υψηλού επιπέδου δημόσιες υπηρεσίες Υγείας.

Το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, η ΟΓΕ καλούν τους εργαζόμενους να αντισταθούν στη βάρβαρη πολιτική της εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης της Υγείας, να παλέψουν στους τόπους δουλειάς, τις συνοικίες, τα νοσοκομεία, τις σχολές, τις πόλεις τους για ανατροπή της πολιτικής που κατακρεουργεί την υγεία και τη ζωή των λαϊκών στρωμάτων για να σωθούν τα κέρδη των μονοπωλίων.

Στην Αθήνα το συλλαλητήριο ορίστηκε στην Ομόνοια στις 7 μ.μ.

Στη Θεσσαλονίκη το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, η ΟΓΕ διοργανώνουν συλλαλητήριο, ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης στη Δημόσια Υγεία και Πρόνοια την ίδια μέρα, στις 7.30 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου. Καλούν τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία της Θεσσαλονίκης να διεκδικήσουν σύγχρονες αποκλειστικά δημόσιες δωρεάν υπηρεσίες Υγείας - Πρόνοιας για όλους. Με κοινωνική συμμαχία και οργάνωση του αγώνα να παλέψουν για την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των λαϊκών οικογενειών.

Κάλεσμα συμμετοχής στα συλλαλητήρια για την Υγεία σε όλη τη χώρα απευθύνει σε όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας (ΟΕΦΣΕΕ).

«Να οργανώσουμε αντίσταση στη βάρβαρη πολιτική εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης της Υγείας σε κάθε τόπο δουλειάς. Να μην επιτρέψουμε να μετατραπεί η λαϊκή ανάγκη και το δικαίωμα στην Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη και στην Πρόνοια σε ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα, απρόσιτο για όλο και περισσότερους», υπογραμμίζει η ΟΕΦΣΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ