Παρασκευή 14 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να φοβηθούν

Σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, με αφορμή τις ανακοινώσεις του υπουργού Εσωτερικών Χ. Καστανίδη, επισημαίνεται:

«Η κυβέρνηση έχει το θράσος να απειλεί τους εργαζόμενους στην καθαριότητα των δήμων με αυτό που έτσι κι αλλιώς έχει στα σχέδιά της και προωθεί: Με απολύσεις και ιδιωτικοποίηση. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό και αντεργατικό αμόκ. Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να φοβηθούν. Πρέπει να την καταδικάσουν πιο δυνατά, και αυτήν και την πολιτική της, μαζί με τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα, που ενώ παριστάνουν ότι νοιάζονται για τους εργαζόμενους, είναι κατά και του αγώνα και των διεκδικήσεών τους.

Η τρομοκρατία που ασκεί η κυβέρνηση και οι απειλές που εκτοξεύει πρέπει να γυρίσουν εναντίον της. Η εργατική τάξη είναι πανίσχυρη, όταν παλεύει οργανωμένα για το δίκιο της. Το δίκιο βρίσκεται με τη μεριά των εργαζόμενων, και στους δήμους και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, τις ζωές των οποίων η κυβέρνηση πετάει στα σκουπίδια.

Να μη βρεθεί κανένας μόνος του. Να δυναμώσει η ταξική ενότητα και αλληλεγγύη, για τη λαϊκή συμμαχία και αντεπίθεση, για την ανατροπή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ