Τρίτη 15 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σχέδιο ψηφίσματος της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Το σχέδιο ψηφίσματος που ακολουθεί κατατέθηκε χθες στη σύσκεψη που οργάνωσε η ΚΕΔΕ από την Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλο Πειραιά εκ μέρους της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Το κείμενο του σχεδίου ψηφίσματος έχει ως εξής:

«Στην κοινή σύσκεψη του ΔΣ της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), των Προέδρων και μελών των Εκτελεστικών Επιτροπών των Περιφερειακών Ενώσεων της χώρας που πραγματοποιείται στις 14/11/2011, εκφράζουμε την κάθετη αντίθεσή μας στα νέα φοροχαράτσια που αποστέλλονται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Αποφασίζουμε να στηρίξουμε με κάθε τρόπο κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, μικρό επαγγελματία, σπουδαστή που αρνείται να πληρώσει τα φοροχαράτσια, είτε επειδή δεν μπορεί, είτε επειδή δε θέλει.

Σε αυτή τη κατεύθυνση καλούμε τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της χώρας να αποφασίσουν και να δώσουν εντολή για την άμεση ενεργοποίηση των υπηρεσιών των Δήμων (Ηλεκτρολογικό, Νομική Υπηρεσία κ.ά.), προκειμένου να στηρίξουν όλους όσους θα υποστούν τις συνέπειες της άρνησης πληρωμής των χαρατσιών με διακοπή ρεύματος, νομικές κυρώσεις κ.λπ.

Καλούμε τα Δημοτικά Συμβούλια της χώρας παράλληλα να στηρίξουν κάθε συλλογική δράση ενάντια στα φοροχαράτσια μέχρι την κατάργηση του νόμου που τα επιβάλλει.

Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στον πρωθυπουργό, στους αρμόδιους υπουργούς και τη διοίκηση της ΔΕΗ και να δημοσιοποιηθεί σε όλα τα μέσα ενημέρωσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ