Σάββατο 26 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
Κέρδισαν το δικαίωμα στη σταθερή δουλειά 33 συμβασιούχοι

Μετά από ένα χρόνο πολύμορφων αγωνιστικών κινητοποιήσεων

Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά κέρδισαν οι 33 συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων Εύβοιας μετά από ένα χρόνο πολύμορφων αγωνιστικών κινητοποιήσεων, έχοντας στο πλευρό τους όλο αυτό το διάστημα την Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας και το ΠΑΜΕ, καθώς και την εκλεγμένη στο Δημοτικό Συμβούλιο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στις πιέσεις και στην αναλγησία της πλειοψηφίας της δημοτικής αρχής (ΠΑΣΟΚ) οι εργαζόμενοι απάντησαν ενωμένοι με τον χρονιάτικο ανυποχώρητο αγώνα τους, με απανωτές καταλήψεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας, με την παρουσία τους στα δημοτικά συμβούλια, με στάσεις εργασίας. Αγώνας που καταδίκαζε απερίφραστα την αντεργατική πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ., αγώνας με γνώμονα τις ανάγκες τους, για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

«Η επιμονή και η πίστη στο συνεχή ταξικό αγώνα μας δικαίωσε», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας και καλεί σε συνεχή αγώνα και επαγρύπνηση όλους τους εργαζόμενους, καθώς οι εργαζόμενοι στους δήμους χτυπιούνται και θα συνεχίσουν να χτυπιούνται. Τέλος απαιτεί: Εδώ και τώρα καταβολή των δεδουλευμένων πολλών μηνών των 33 εργαζομένων, να παρθεί πίσω ο νόμος για την εφεδρεία και μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ