Κυριακή 4 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2011 - ΓΕΝΑΡΗΣ 2012
Τα βραβεία της άμιλλας

Πύλη, Σπηλιά Νίκου Ζαχαριάδη. Στιγμιότυπο από προηγούμενη επίσκεψη συντρόφων που πρωτοστάτησαν στην κάλυψη των πλάνων της Οικονομικής Εξόρμησης, στο πλαίσιο άμιλλας
Πύλη, Σπηλιά Νίκου Ζαχαριάδη. Στιγμιότυπο από προηγούμενη επίσκεψη συντρόφων που πρωτοστάτησαν στην κάλυψη των πλάνων της Οικονομικής Εξόρμησης, στο πλαίσιο άμιλλας
Με ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε στις 20 του Νοέμβρη, η ΚΕ του ΚΚΕ απηύθυνε κάλεσμα στα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, στις χιλιάδες φίλες και φίλους του ΚΚΕ να στρατευθούν στη μάχη της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης Δεκέμβρης 2011 - Γενάρης 2012. Να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σ' αυτή την πολιτική μάχη, ώστε να γίνει η Οικονομική Εξόρμηση αφετηρία για μια νέα πιο ουσιαστική επικοινωνία του ΚΚΕ με το λαό, με στόχο τη διεύρυνση και ενίσχυση των πολιτικών δεσμών μαζί του.

Με το κουπόνι στο χέρι, ν' αναπτύξουν πολύμορφη δραστηριότητα στους χώρους δουλειάς, στις συνοικίες, στα σχολεία, στα χωριά, σε κάθε χώρο που ζουν και δουλεύουν οι εργαζόμενοι. Να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο την αυξανόμενη επιρροή του ΚΚΕ και των θέσεών του στο λαό. Πιο θαρρετά να απευθυνθούν σ' όλους αυτούς, οι οποίοι προσδοκούν από το ΚΚΕ.

Εκτιμώντας τη θετική πείρα των Κομματικών Οργανώσεων και τη συμβολή της άμιλλας στην υπερκάλυψη των πλάνων στις προηγούμενες Οικονομικές Εξορμήσεις, η Γραμματεία της ΚΕ αποφάσισε και φέτος να υπάρχει άμιλλα και να απονεμηθούν τα εξής βραβεία:

  • Στην 1η Κομματική Οργάνωση: Η σημαία του Κόμματος και πίνακας ζωγραφικής από το αρχείο του Κόμματος.
  • Στην 2η Κομματική Οργάνωση: Πλακέτα της ΚΕ και πίνακας ζωγραφικής από το αρχείο του Κόμματος.
  • Στην 3η Κομματική Οργάνωση: Πλακέτα του ΚΚΕ.

Επίσης, οι τρεις πρώτες ΚΟ θα συγκροτήσουν αντιπροσωπεία 50 πρωτοπόρων συντρόφων στην Οικονομική Εξόρμηση που θα επισκεφθούν με ευθύνη της ΚΕ την περιοχή των Πρεσπών, το Νοσοκομείο του ΔΣΕ στο Βροντερό και τη σπηλιά του Νίκου Ζαχαριάδη στην Πύλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ