Κυριακή 4 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2011 - ΓΕΝΑΡΗΣ 2012
ΚΡΗΤΗ
Δεδομένες οι μεγάλες δυνατότητες

Στο 27,4% από την πρώτη μέρα η Αχτίδα Πόλης Ηρακλείου

Την δυνατότητα που υπάρχει όλες οι Οργανώσεις της ΚΟ Κρήτης να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα και αισιοδοξία για την κάλυψη και υπερκάλυψη των πλάνων της Οικονομικής Εξόρμησης, αντανακλούν τα θετικά βήματα που καταγράφηκαν την προηγούμενη Πέμπτη, στο πρώτο κλείσιμο της εξόρμησης. Αυτό επιβεβαιώνει το «πιάσιμο» και η υπερκάλυψη του στόχου για 20% από μια σειρά Οργανώσεις. Ενδεικτικό παράδειγμα των γερών βάσεων για ένα πλατύ και πετυχημένο άνοιγμα, αποτελεί η Αχτίδα Πόλης Ηρακλείου, η οποία έπιασε το 27,4% του πλάνου της, με τις δυνατότητες να μένουν ανεξάντλητες όπως μας δήλωσε η Ερασμία Αγγελή, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής και οικονομική υπεύθυνη.

«Το 27,4% αποτελεί γερή βάση για ένα ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα, μιας και τα περιθώρια είναι ανεξάντλητα. Το θέμα είναι αυτό το άνοιγμα να συνοδεύεται από μια πολύ καλά σχεδιασμένη δουλειά και ένταση της πολιτικής μας παρέμβασης ιδιαίτερα σε αυτές της συνθήκες της κρίσης που γεννά προβλήματα στη λαϊκή οικογένεια, δημιουργεί ουρές ανέργων, εξαθλιώνει μεγαλύτερα τμήματα της εργατικής τάξης και του λαού μας και στην περιοχή που έχει ευθύνη η Αχτίδα μας».

Δεν πρέπει να μας φοβίζει η δύσκολη αντικειμενικά οικονομική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο εργάτης, η λαϊκή οικογένεια συνολικά, προσθέτει η Ερ. Αγγέλη. «Πρέπει να μας πεισμώνει, να μας κάνει ακόμα πιο αποφασιστικούς στο γεγονός ότι πρέπει να συμβάλλουμε με την πολιτική του Κόμματός μας στην πιο αποτελεσματική οργάνωση της αντεπίθεσης στο σύστημα και τα πολιτικά κόμματα που το υπηρετούν. Δεν έχουμε χρόνο και περιθώρια για ταλαντεύσεις. Αποφασιστικά στη μάχη και με το κουπόνι για την οργάνωση της ταξικής λαϊκής αντεπίθεσης για την εξουσία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ