Κυριακή 4 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2011 - ΓΕΝΑΡΗΣ 2012
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Με αποφασιστικότητα στη γραμμή εκκίνησης

Οι Κομματικές Οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ κάλυψαν το στόχο της πρώτης μέρας

Με υπερκάλυψη του στόχου που είχαν βάλει για την πρώτη μέρα, οι Οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ μπήκαν στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης. Στην κάλυψη του πρώτου στόχου συνέβαλαν αποφασιστικά σχεδόν όλες οι Νομαρχιακές Οργανώσεις. Με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τα κομματικά μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί, που αυτή τη φορά, πιο αποφασιστικά και οργανωμένα, εντάχθηκαν στη μάχη της Εξόρμησης, συνεχίζουν πολύμορφα το πλατύ πολιτικό άνοιγμα που συνδυάζεται με τη δουλειά για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας ήδη σχεδιάζει τα βήματα και παίρνει μέτρα, ώστε να καταφέρει, μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη, να πιάσει το 70% του πλάνου της. Η πείρα που έρχεται δείχνει ότι ο εργαζόμενος λαός, παρά τις τρομακτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει εξαιτίας της άγριας επίθεσης κυβέρνησης - κεφαλαίου, ενισχύει οικονομικά το ΚΚΕ. Από το υστέρημά τους, εργαζόμενοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, ακόμα και άνεργοι, δίνουν έστω και 2 ή 5 ευρώ, αναγνωρίζοντας ως ζωτικής σημασίας την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ, καθώς ξέρουν ότι αποτελεί στήριγμα στους αγώνες του, οργανωτή και καθοδηγητή της πάλης για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων που τσακίζει τις ζωές τους.

Τις επόμενες μέρες, οπλισμένοι με την αισιοδοξία που τους δίνει η ανταπόκριση του λαού, οι κομματικές δυνάμεις μπαίνουν με ακόμη μεγαλύτερη ένταση στην υλοποίηση του σχεδιασμού της δουλειάς. Με εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και μόρφωσης, στις συνοικίες, παντού όπου εργάζονται, μορφώνονται και ζουν η εργατική τάξη και τα παιδιά της, τα λαϊκά στρώματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ