Πέμπτη 15 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πραγματική... συγκυβέρνηση

Αντιγράφουμε από το σχετικό δελτίο Τύπου, ότι την περασμένη Τρίτη πραγματοποιήθηκε «διευρυμένη σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με το Συμβούλιο Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΣΕΒ»!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΕΒ συνομιλεί εκτενώς με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Είχε σημαντικές συναντήσεις και επί υπουργίας Τ. Μπιρμπίλη. Αυτό ακριβώς δείχνει το μέγεθος της διασύνδεσης ανάμεσα στις επιδιώξεις των μεγαλοεπιχειρηματιών από τη μία και στο έργο της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου, που αποτελεί φυσική συνέχεια αυτής του ΠΑΣΟΚ.

Τι κουβέντιασαν οι... συνεργαζόμενοι; Τίποτα «σπουδαίο», απλά ζητήματα σχετικά με ενέργεια, επιτάχυνση επενδύσεων, χωροταξικό σχεδιασμό, περιβαλλοντική αδειοδότηση.

Με απλά λόγια, τα... πάντα!!! Και από ό,τι ακούγεται έπεται συνέχεια.

Το λέει, εξάλλου και το υπουργείο. «Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί, με τακτική ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος».

Κατά τα άλλα, το «λαό» θέλει να «σώσει» η κυβέρνηση και τον άμοιρο τον εργαζόμενο, τον αυτοαπασχολούμενο, το φτωχό αγρότη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ