Παρασκευή 23 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρουσιάσεις του Δοκιμίου Ιστορίας

-- Απ' την Αχτίδα Δυτικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ την Τετάρτη 28/3, στις 7 μ.μ., στην Πετρούπολη, στο Πολιτιστικό Κέντρο. Την παρουσίαση θα κάνει ο Α. Γκίκας, συνεργάτης του τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Απ' τη ΝΕ Νοτίου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, προς τιμήν του κομμουνιστή ήρωα Νίκου Μπελογιάννη, την Τετάρτη 28/3, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας. Την παρουσίαση θα κάνει ο Ν. Παπαγεωργάκης, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 28/3, στη 1 μ.μ. στη ΣΔΟ Πειραιά, αίθουσα Α-01, με θέμα: «Η πορεία της καπιταλιστικής ανάπτυξης και η θέση της Ελλάδας στο ιμπεριαλιστικό σύστημα». Την παρουσίαση θα κάνει ο Γρ. Λιονής, μέλος του τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Απ' την ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ, την Πέμπτη 29/3, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης. Θα μιλήσει ο Κ. Σκολαρίκος, συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Απ' την Αχτιδική Επιτροπή Κοκκινιάς - Κορυδαλλού - Ρέντη, την Κυριακή 1/4, στις 6.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Νίκαιας. Την παρουσίαση θα κάνει ο Ν. Παπαγεωργάκης, μέλος του τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ