Παρασκευή 23 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στη 1 μ.μ. σε συγκέντρωση στο «Praktiker» Μεταμόρφωσης θα μιλήσει ο Π. Παπαγεωργόπουλος, μέλος του γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Στις 12 μ. στο τελωνείο του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», σε συγκέντρωση εκτελωνιστών, θα μιλήσει ο Σπ. Χαλβατζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. ο βουλευτής του ΚΚΕ Θ. Ιγνατιάδης, με κλιμάκιο της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου θα συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 3 μ.μ. ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Ζιώγας, με κλιμάκιο της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στo Δημόσιo ΙΕΚ Σίνδου.

Την Κυριακή 25/3:

-- Περιοδεία σε Αλιστράτη, Πρώτη και Ροδολίβος Σερρών θα πραγματοποιήσει ο Σ. Αθανασιάδης, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Σερρών του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 26/3:

-- Στις 7 μ.μ. στο Καματερό, στον κινηματογράφο «Μελίνα», σε συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» θα μιλήσει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 π.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων του Δήμου Καλλιθέας θα μιλήσει ο Γ. Τόλης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στο Δημαρχείο.

-- Σε σύσκεψη στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Ζιώγας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ