Παρασκευή 23 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΛΠΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

«ΨΕΚΑΣΤΕ, ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ»: «Ολα δείχνουν ότι πρώτο κόμμα θα είναι η ΝΔ, αλλά χωρίς αυτοδυναμία (...) Δε χρειάζεται και δεν έχουμε ως χώρα κανένα όφελος να εισέλθουμε σε ατέρμονες διαβουλεύσεις εξαντλώντας τα τριήμερα των εντολών (...) οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος (...) να συμφωνήσουν ταχύτατα σε σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας (...) Με την υπομονή της διεθνούς κοινότητας να έχει εξαντληθεί, οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος πρέπει από τώρα να υπολογίσουν το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό που βρίσκεται όχι απαραίτητα στα στενά όρια των κομματικών τους επιτελείων, αλλά και στον ακαδημαϊκό χώρο και στον ιδιωτικό τομέα, να κάνουν σιωπηρά τις επιλογές τους (...) Εν ολίγοις, να προετοιμασθούν έγκαιρα για την επόμενη μέρα» (από άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΚΑΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ... «Γιατί εκεί όπου έχουν χαμηλούς μισθούς αντί να κάνουν ουρά οι επενδυτές κάνουν ουρά οι άνθρωποι για να εγγραφούν στις λίστες της ανεργίας; Τι όφελος θα έχει μια χώρα σαν την Ελλάδα αν προσελκύσει επενδυτές μόνο και μόνο επειδή οι έλληνες εργαζόμενοι θα τους κοστίζουν 300 ευρώ το μήνα; (ο Γ. Λακόπουλος στα ΝΕΑ).

ΤΟ «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ: «Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως επενδύσεις οι οποίες θα φέρουν θέσεις εργασίας και θα τη βάλουν στο δρόμο της ανάπτυξης. Ορισμένες ακραίες ομάδες ακτιβιστών πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να εμποδίζουν, κατά το δοκούν, σημαντικές επενδύσεις χρησιμοποιώντας κάθε δυνατό μέσο (...) Ο ανορθόδοξος πόλεμος στην επιχειρηματικότητα είναι καταστροφικός» (από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ: «Την ώρα που χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά προσφεύγουν στα δικαστήρια για να "κουρέψουν" τις οφειλές τους, δεν μπορούν να ακούνε τον κ. Βενιζέλο να τους μοιράζει υποσχέσεις, όπως διαβεβαίωνε το ΠΑΣΟΚ το 2009 ότι θα διαγράψει τα χρέη τους (...) με μια κοινωνία σε κατάσταση απόγνωσης είναι σαφές ότι η "ατζέντα" των εκλογών θα πρέπει να διαμορφωθεί με βάση τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών (...) είναι αθέμιτο κάποιοι να εξακολουθούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο, αντί να σκύβουν με γνήσιο ενδιαφέρον πάνω από τα πραγματικά του προβλήματα" (από το κύριο άρθρο στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ