Παρασκευή 23 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παράσταση στο «Αγία Ολγα»

Στο κούρεμα του λογαριασμού κίνησης κατά 70% του Νοσοκομείου «Αγία Ολγα» προχώρησε η Αγροτική Τράπεζα, όπου το νοσοκομείο διατηρούσε λογαριασμό. Το γεγονός έμαθαν οι γιατροί με παράπλευρο τρόπο και όχι μέσω επίσημης ενημέρωσης απ' τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες από γιατρούς του νοσοκομείου, η Αγροτική Τράπεζα μείωσε τις καταθέσεις του «Αγία Ολγα» από 2,1 εκατ. ευρώ σε 0,7 εκατ. ευρώ. Στο λογαριασμό έμπαιναν τα χρήματα από τα νοσήλια των ταμείων, την κρατική επιχορήγηση και τα ίδια έσοδα με τα οποία καλύπτονται οι λειτουργικές ανάγκες των δημόσιων νοσοκομείων.

Αμέσως η πενταμελής Επιτροπή των γιατρών της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς συγκάλεσε συνέλευση στην οποία συζητήθηκε το θέμα. Ακολούθησε παράσταση στη διοικήτρια του νοσοκομείου Ολγα Μπαλαούρα, η οποία αρνήθηκε να ενημερώσει τους γιατρούς υποστηρίζοντας ότι θέμα που δεν τους αφορά. Απ' το κούρεμα των καταθέσεων φαίνεται να μη γλίτωσαν και λίγες χιλιάδες ευρώ που είχε στην Τράπεζα ο Κοινωνικός Ξενώνας του Καρέα, όπου φιλοξενούνται άστεγοι. Στον ίδιο λογαριασμό, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ήταν και οι καταθέσεις άλλων ιδρυμάτων Πρόνοιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ