Παρασκευή 6 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΥΓΕΙΑ
Η υποκρισία και η διγλωσσία έχουν κοντά ποδάρια

Επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων στον «ΕΡΜΗ» προς τους γονείς και τους εργαζόμενους

Την υποκρισία και τη διγλωσσία της Διοίκησης του Ειδικού Κέντρου «ΕΡΜΗΣ» και την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο, αποκαλύπτει με επιστολή του, το Σωματείο Εργαζομένων του Κέντρου προς τους γονείς των εκπαιδευόμενων και τους εργαζόμενους.

Η ανάπτυξη συντονισμένης πάλης για την κατάκτηση του στόχου της δημόσιας, δωρεάν και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και εκπαίδευσης για τα ΑμΕΑ, ο αποπροσανατολιστικός και ύποπτος ρόλος των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών των ΕΣΑΜΕΑ και ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ, η δράση του Σωματείου, η επίσχεση εργασίας, οι εξελίξεις από την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αλλά και η διεκδίκηση του Ελληνικού ως χώρου πρασίνου και αναψυχής για τους κατοίκους της Αττικής είναι μερικά απ' όσα αναφέρονται στην επιστολή.

«Το ΔΣ του "ΕΡΜΗ" ζητάει δηλώσεις μετανοίας από εργαζόμενους για την επιστροφή τους στην εργασία. Μας βρίσκουν απέναντί τους. Αντί να ρίχνουν ευθύνες για την οικονομική κατάσταση του ΕΡΜΗ στους εργαζόμενους που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους και για τα δικαιώματα των αναπήρων μήπως χρειάζεται να δουν τις δικές τους ευθύνες; Η υποκρισία και η διγλωσσία έχουν κοντά ποδάρια. Ας πάψουν να κρύβονται πίσω από τις πραγματικές ανάγκες των ατόμων με αναπηρίες και των οικογενειών τους», καταλήγει η επιστολή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ