Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Σήμερα η σύσκεψη ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ

Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του ΠΕΨΑΣΕ ΕΛΤΑ Ν. Αττικής

Σήμερα, πραγματοποιείται η ανοιχτή σύσκεψη που διοργανώνει το ΠΑΜΕ για την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ. Η σύσκεψη θα γίνει στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΠΕΨΑΣΕ ΕΛΤΑ Ν. Αττικής (3ης Σεπτεμβρίου 11).

Σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ σημειώνεται ότι η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ, απόρροια της πολιτικής ιδιωτικοποιήσεων και απελευθέρωσης στρατηγικών τομέων της οικονομίας, θα είναι εξαιρετικά αρνητική και για τους εργαζόμενους του χώρου και για τα λαϊκά στρώματα που χρησιμοποιούν τις σχετικές υπηρεσίες. Για τους εργαζόμενους θα φέρει απολύσεις, μείωση μισθών, χτύπημα του συνόλου των δικαιωμάτων (συμβάσεις, ωράρια, Ασφαλιστικό κ.λπ.). Για τα λαϊκά στρώματα θα φέρει χειροτέρευση των υπηρεσιών και πανάκριβα τιμολόγια. Θα στερηθούν αυτών των υπηρεσιών ιδιαίτερα όσοι ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές.

Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση η ηγεσία της Ομοσπονδίας (ΠΟΣΤ) ζητά... «διάλογο» με την κυβέρνηση, αφού δεν είναι αντίθετη στην «απελευθέρωση» και στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων συνολικά.

Το ΠΑΜΕ, οι δυνάμεις του στα ΕΛΤΑ καλούν κάθε εργαζόμενο να συμμετάσχει στη σύσκεψη. Παράλληλα, να γίνουν συνελεύσεις σε κάθε τόπο δουλειάς και να παρθούν αποφάσεις αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ