Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΑΡ
Ανακούφιση για την υπερψήφιση του πακέτου

Τα αποκαλυπτήρια της παράστασης που έστησε η ΔΗΜΑΡ σε βάρος του λαού τις προηγούμενες μέρες ήρθαν, χτες, με τον αναστεναγμό ανακούφισης επειδή το πακέτο των εξοντωτικών για το λαό μέτρων υπερψηφίστηκε. «Ητανε μια επιτυχία ότι έστω και έτσι πέρασε αυτό το πακέτο και προχωράμε στην επόμενη μέρα», δήλωσε χωρίς περιστροφές χτες στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Α. Παπαδόπουλος.

Ταυτόχρονα διαβεβαίωσε ξανά ότι το κόμμα του θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό, που «κατά μία έννοια είναι και ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», καθώς και ότι «στηρίζουμε το πακέτο των δημοσιονομικών μέτρων, οπότε νομίζω ότι οι όποιες ενστάσεις μπορεί να υπάρχουν από κάποιους σε σχέση με τη στήριξή μας κλείνουν».

Ο Α. Παπαδόπουλος υπερασπίστηκε έναν ανασχηματισμό «για να δοθεί νέα πνοή» στην κυβέρνηση, ενώ για το θέμα με τους υπαλλήλους της Βουλής ανέφερε ότι πρέπει να ενταχθούν στο ενιαίο μισθολόγιο αλλά με «ορθό τρόπο», αναγγέλλοντας «τέλος στα επαγγέλματα των ειδικών προνομίων».

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Ο. Βουδούρη και Π. Μουτσινά που δε συμμορφώθηκαν με την κατεύθυνση του κόμματος για «παρών» και καταψήφισαν το πολυνομοσχέδιο, ο Α. Παπαδόπουλος δήλωσε ότι αν και στη ΔΗΜΑΡ «δεν υπάρχουν ζητήματα κομματικής πειθαρχίας, δεν υπάρχουν θέματα διαγραφών», ωστόσο «είναι δικό τους θέμα να επανακαθορίσουν τη στάση τους σε σχέση με τη ΔΗΜΑΡ από τη στιγμή που δεν τήρησαν μια απόφαση των συλλογικών οργάνων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ