Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΗ - ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Με το κουπόνι παντού για την κάλυψη των πλάνων

Ενθαρρυντικά τα πρώτα μηνύματα από την Οργάνωση Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ

Πλατύ άνοιγμα στον εργατόκοσμο, τους ανθρώπους του μόχθου με τους οποίους έχουν οικοδομήσει όλο το προηγούμενο διάστημα γερούς δεσμούς, σφυρηλατημένους στο καμίνι της πάλης για τα λαϊκά συμφέροντα, υλοποιούν οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Ανατολική Στερεά και Εύβοια, στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του Κόμματος.

Η εκκίνηση της Εξόρμησης ήταν ενθαρρυντική, καθώς στο πρώτο κλείσιμο πιάστηκε το 21% του πλάνου της Οργάνωσης. Το αποτέλεσμα αυτό οπλίζει τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ με αισιοδοξία πως η μάχη θα κερδηθεί και μάλιστα «πριν την εκπνοή του δεύτερου μήνα» όπως αναφέρει στο «Ρ» ο Σοφοκλής Τόγιας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Τονίζει ότι η Οργάνωση πήρε έγκαιρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αντισταθμιστούν οι μεγαλύτερες φέτος δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα μετά την πολυετή αφαίμαξη που έχουν υποστεί από την εφαρμοζόμενη πολιτική, αλλά και την τεράστια ανεργία που μαστίζει την περιοχή, απόρροια της καπιταλιστικής κρίσης.

Οπως σημειώνει ο Σοφ. Τόγιας, παρόλο που οι συνέπειες της κρίσης είναι μεγάλες, όπως και οι δυσκολίες των εργαζομένων να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και να καλύψουν ανάγκες των οικογενειών τους, δεν καταγράφεται άρνηση στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ. Πρόθυμα, αν και με μικρότερα ποσά απ' ό,τι στο παρελθόν, συνδράμουν την προσπάθεια του Κόμματος, κατανοώντας ότι αφορά στα δικά τους συμφέροντα, στο παρόν και στο μέλλον των παιδιών τους.

Σ' αυτή τη μάχη -συμπληρώνει- προσπαθούμε να εντάξουμε όλους τους φίλους και οπαδούς, ανθρώπους που έχουν δράση στο κίνημα, έτσι ώστε να πολλαπλασιαστούν οι δυνάμεις που δίνουν τη μάχη, να διευρυνθεί ο κύκλος στον οποίο θα απευθυνθούμε, οι άνθρωποι στους οποίους θα φτάσει το κουπόνι.

«Πρέπει να επιμείνουμε με το κουπόνι, επειδή η οικονομική ενίσχυση είναι προϋπόθεση ανάπτυξης της δράσης μέσα στο λαό, προβολής της πολιτικής πρότασης του Κόμματος. Αλλά και επειδή το ίδιο το κουπόνι ανοίγει δρόμους για να μπορέσουμε να προβάλουμε την πολιτική πρόταση του Κόμματος, να ενημερώσουμε γι' αυτά που έρχονται, να αποκαλύψουμε τις αυταπάτες που άλλες πολιτικές δυνάμεις σερβίρουν στο λαό για να ενσωματώσουν την αγανάκτηση και τη δυσαρέσκειά του» καταλήγει μεταξύ άλλων ο Σοφ. Τόγιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ