Σάββατο 24 Νοέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Η ΓΗ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ: «H κυβέρνηση αντέχει. Η αντιπολίτευση παραμένει στα όριά της. Εναλλακτική πρόταση δεν υπάρχει. Αίτημα μεταβολής και νέου κυβερνητικού σχηματισμού δεν προκύπτει. H Eλλάδα έρχεται μέρα με τη μέρα, απογυμνωμένη από μύθους, αντιμέτωπη με τον εαυτό της. Ο λαός με τη δύναμη του αυτοπροσδιορισμού του ορίζει τη μοίρα του» (στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΝΟ: «Είναι προφανές ότι η χώρα μας δεν έχει ανάγκη μόνον τη δόση: έχει ανάγκη από μια ολοκληρωμένη λύση, που θα διαλύσει κάθε αβεβαιότητα για την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και θα αναζωπυρώσει το επενδυτικό ενδιαφέρον» (στα ΝΕΑ).

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ... «Η νέα αναπτυξιακή συμφωνία, την οποία ορθώς (και επιτέλους!) επικαλείται και ο κ. Δ. Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ, πρέπει να έχει συζητηθεί και προετοιμασθεί ώστε να τεθεί σε λειτουργία το ταχύτερο (...) το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών κατρακύλησε και στο δεύτερο τρίμηνο του 2012, με ρυθμό 14% (...) Το πρώτο μισό του 2013 θα υποφέρει από τις σημαντικές περικοπές των ειδικών μισθολογίων και των συντάξεων. Κανένα τραπεζικό σύστημα δεν μπορεί να δημιουργήσει νέα δάνεια σε παρόμοιο περιβάλλον. Είναι καιρός να δούμε τα πράγματα πέρα από τη δόση (...) Είναι ώρα να σκεφτούμε τη ζωή μας μετά το Μνημόνιο» (από άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ