Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ξεκινούν οι εκλογές την Κυριακή

Εκλογές θα γίνουν στο σωματείο Ιδιωτικών Κλινικών Αθήνας από την Κυριακή 9 Δεκέμβρη ως και την Πέμπτη 13 Δεκέμβρη, σε μια περίοδο όπου οι εργοδότες και στον ιδιωτικό τομέα υγείας επωφελούμενοι από τα μέτρα που πήρε η συγκυβέρνηση και την κλαδική ΣΣΕ που υπέγραψε εν κρυπτώ το καθαιρεμένο προεδρείο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας: απολύουν, μειώνουν τους μισθούς, δεν πληρώνουν δεδουλευμένα μηνών και χρόνων, πιέζουν τους εργαζόμενους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις, υποχρεώνουν σε εκ περιτροπής εργασία και αυξάνουν την εντατικοποίηση.

Απέναντι σε αυτήν την επίθεση η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» καλεί τους εργαζόμενους να μη μείνει κανείς μόνος του, να ενισχύσουν την αγωνιστική και ταξική κατεύθυνση του κλαδικού σωματείου, ώστε να γίνει πόλος συσπείρωσης όλων των εργαζομένων της Ιδιωτικής Υγείας και να ενισχυθεί η συμμαχία με τους εργαζόμενους της Δημόσιας Υγείας, τους ασθενείς και τους ασφαλισμένους για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν και αναβαθμισμένη Υγεία, για να γίνουν και οι επιχειρήσεις της Υγείας λαϊκή περιουσία. Παράλληλα θέτει στόχους διεκδίκησης για τους εργαζόμενους, τους απλήρωτους και τους άνεργους του κλάδου.

Οι εκλογές θα γίνουν τις εξής μέρες και ώρες: Κυριακή 9 π.μ. - 1 μ.μ., Δευτέρα 10 π.μ. - 2 μ.μ., Τρίτη - Τετάρτη 12 - 8 μ.μ. και Πέμπτη 12 - 4 μ.μ. Οι εργαζόμενοι να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και βιβλιάριο ασθενείας ΙΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ