Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα
  • Σε κάθε τόπο δουλειάς συζητάμε με το συνάδελφό μας, τη συναδέλφισσά μας, τι θα κάνουμε, οργανωμένα, συλλογικά, για να οργανώσουμε την αντίσταση στην υλοποίηση των μέτρων, εργοστάσιο το εργοστάσιο, επιχείρηση την επιχείρηση.
  • Συζητάμε πώς θα δυναμώσει η αλληλεγγύη και ο συντονισμός των σωματείων κατά κλάδο. Συζητάμε σε κάθε χώρο (σε συγκεντρώσεις, με αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων) για το πώς θα αντιδράσουμε αν επιχειρηθεί μείωση μισθών, αλλαγή των ωραρίων, κ.λπ.
  • Συζητάμε το τι θα κάνουμε ώστε να απομονωθούν, να πετάξουμε από τα συνδικάτα τα τσιράκια των εργοδοτών, τους συμβιβασμένους και ξεπουλημένους, τους κυβερνητικούς.
  • Σε κάθε τόπο δουλειάς οργανωνόμαστε στο συνδικάτο, φτιάχνουμε επιτροπή αγώνα, σωματειακή επιτροπή, επιτροπή του ΠΑΜΕ, σωματείο αν ο αριθμός των εργαζομένων, ο χώρος και οι προϋποθέσεις το επιβάλλουν και το επιτρέπουν.
  • Σε κάθε γειτονιά, οργανωμένα, με το συνδικάτο, την επιτροπή αγώνα, τη σωματειακή επιτροπή, συμμετέχουμε στις λαϊκές επιτροπές, κτίζουμε το κοινό μας μέτωπο με τα άλλα λαϊκά στρώματα που είναι και αυτά θύματα της ίδιας βάρβαρης πολιτικής.

ΣΕΛ.  13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ