Σάββατο 24 Μάρτη 2001 - Κυριακή 25 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΚΟ Αμαλιάδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Τα αστικά Μέσα Ενημέρωσης στην υπηρεσία της άρχουσας τάξης. Ο "Ριζοσπάστης" και ο "902" στην υπηρεσία του Λαϊκού Μετώπου. Απόψεις και Μέσα δύο αντίπαλων κόσμων». Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία της, τη Δευτέρα, 26 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ.

- Με αφορμή την επέτειο, αλλά και τα όσα διαδραματίζονται στην ΠΓΔΜ και γενικότερα στη Βαλκανική, οι Κομματικές Οργανώσεις Αχαρνών του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση, την Τετάρτη, 28/3, στις 7 μ.μ., στα γραφεία τους Αχαρνών 297, με ομιλητή τον Μπάμπη Αγγουράκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

- Σε μια προσπάθεια να απαντηθούν ερωτήματα, όπως ποιες ήταν οι αιτίες ανατροπής του σοσιαλισμού, ποιες οι συνέπειές της και αν παραμένει επίκαιρη η σοσιαλιστική προοπτική, η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Πατησίων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, την Τετάρτη, 28/3, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της, Νεϊγύ και Πατησίων, με ομιλητή τον Δ. Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ