Παρασκευή 28 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Καταγγέλλει απαγόρευση περιοδείας

Ανακοίνωση - παρέμβαση της Κομματικής Οργάνωσης Αερομεταφορών της ΚΟΑ του ΚΚΕ

Τη διεύθυνση του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», η οποία χτες το πρωί απαγόρευσε στο βουλευτή του ΚΚΕ Χρ. Κατσώτη να πραγματοποιήσει περιοδεία στο χώρο, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Αερομεταφορών της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ.

Υπενθυμίζεται ότι το ΚΚΕ έχει πραγματοποιήσει περιοδείες στο παρελθόν χωρίς να αντιμετωπίσει το ζήτημα αυτό. Ομως, οι συνεχείς παρεμβάσεις του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο είναι προφανές ότι ανησύχησαν την εργοδοσία. Στη συνέχεια παρατίθεται η ανακοίνωση της ΚΟ Αερομεταφορών.

«Η ΚΟ Αερομεταφορών καταγγέλλει τη διεύθυνση του αεροδρομίου "Ελ. Βενιζέλος", η οποία απαγόρευσε στον βουλευτή του ΚΚΕ Χρ. Κατσώτη να έρθει σε επαφή με τους εργαζόμενους, λέγοντας ότι στους χώρους εργασίας απαγορεύεται η συνάθροιση και η συζήτηση με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Η απαγόρευση της επαφής του ΚΚΕ με τους εργαζόμενους του αεροδρομίου έρχεται μετά τις επανειλημμένες Ερωτήσεις του ΚΚΕ στη Βουλή για την επίθεση της εργοδοσίας στους εργαζόμενους με μαζικές απολύσεις, μειώσεις μισθών και δικαιωμάτων και προσπάθεια απαγόρευσης της συνδικαλιστικής δράσης. Εχουν μετατρέψει το αεροδρόμιο σε σύγχρονο γκέτο για τους εργαζόμενους.

Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα από τη στάση της διεύθυνσης του αεροδρομίου, που εκφράζει τα συμφέροντα των επιχειρήσεων σε αυτό.

Επισημαίνουμε ότι η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δεν αμφισβήτησε την τήρηση των μέτρων ασφαλείας, όπως και τις προηγούμενες φορές που επισκεφτήκαμε το αεροδρόμιο.

Τους ενοχλεί η επαφή του ΚΚΕ μαζί σας. Δεν θέλουν να αναδεικνύονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στους χώρους δουλειάς. Θέλουν το αεροδρόμιο νεκροταφείο και τους εργαζόμενους υποταγμένους.

Η δημοκρατία τους σταματάει στην πύλη του αεροδρομίου. Μην το επιτρέπετε. Συμπορευτείτε με το ΚΚΕ. Οργανωθείτε στα συνδικάτα σας, ισχυροποιήστε τις ταξικές δυνάμεις, οργανώστε τον αγώνα σας, υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τα κέρδη των ομίλων θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών στις Μεταφορές (2024-01-12 00:00:00.0)
Ιδιωτικό, πανάκριβο και... ιδιαιτέρως τρωτό (2002-01-13 00:00:00.0)
Μειώνουν τα τέλη, αλλά για χάρη της «Χόχτιφ» (2001-12-01 00:00:00.0)
Κράτος εν κράτει η «Χόχτιφ»! (2001-04-04 00:00:00.0)
Ζητούν να μην κλείσει το Ελληνικό (2001-01-31 00:00:00.0)
"Ανώμαλη προσγείωση" διάλυσης και ιδιωτικοποίησης! (1997-09-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ