Τρίτη 15 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συλλαλητήριο μεθαύριο κατά της φοροεπιδρομής

Tη διοργάνωση πανεργατικού συλλαλητηρίου, μεθαύριο Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Πανεπιστημίου του Βόλου, κατά της νέας φοροεπιδρομής της τρικομματικής συγκυβέρνησης, αποφάσισε, ομόφωνα, το ΔΣ του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας».

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, «στη νέα φοροκαταιγίδα που φέρνουν μαζί κυβέρνηση - ΕΕ, στις νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, στα νέα και παλιά χαράτσια, στις αυξήσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης και στην ακρίβεια λόγω του ΦΠΑ και των δεκάδων φόρων, απαντάμε: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!».

Το Συνδικάτο απαιτεί την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, του τέλους επιτηδεύματος, του έκτακτου ειδικού τέλους για τις ηλεκτροδοτούμενες επιφάνειες (χαράτσι ΔΕΗ), του ΦΠΑ και του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και καλεί όλα τα σωματεία να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο και όλους τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, γυναίκες νέους και νέες να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ