Τρίτη 15 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΒΣΑ
Καλεί στη συγκέντρωση των οικοδόμων

Να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση των οικοδόμων, αύριο Τετάρτη, καλεί τα σωματεία και τους επαγγελματοβιοτέχνες των κατασκευών, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ). Στο κάλεσμά της επισημαίνει:

«H Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, καλεί τα Σωματεία και τους Επαγγελματοβιοτέχνες στον κλάδο των κατασκευών να συμμετέχουν μαζικά στη Συγκέντρωση της Πανελλαδικής απεργίας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στην πλ. Κάνιγγος και ώρα 10 το πρωί, με αιτήματα:

Το ασφαλιστικό - το φορολογικό, την αντιμετώπιση της ανεργίας και άλλα.

Διεκδικούμε, να πάρει πίσω η κυβέρνηση όλους τους αντιασφαλιστικούς νόμους, οι οποίοι κατεδαφίζουν το κοινωνικό περιεχόμενο του ασφαλιστικού μας συστήματος, να πάρει πίσω την αύξηση των ορίων ηλικίας από τα 60 στα 67 χρόνια και από τα 35 στα 40 χρόνια εργάσιμου βίου.

Να πάρει πίσω η κυβέρνηση όλα τα φορολογικά χαράτσια με τα οποία ληστεύεται το εισόδημά μας και κλείνει τα μαγαζιά μας, εξαθλιώνει τη ζωή μας.

Με τη συμμετοχή μας, στη συγκέντρωση προσπαθούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, βιοτέχνες και εργαζόμενοι στον κλάδο των κατασκευών διεκδικώντας αλλαγή στην κατεύθυνση των έργων. Σήμερα δισεκατομμύρια δίνονται για έργα με τα οποία θησαυρίζουν οι μεγαλοκατασκευαστές.

Διεκδικούμε χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, σε προγράμματα λαϊκής κατοικίας, σχολικών κτιρίων, αίθουσες πολιτισμού, γυμναστήρια, αντισεισμικά και αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία θα ανακουφίσουν τα λαϊκά στρώματα και θα δημιουργήσουν χιλιάδες θέσεις εργασίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ